Vi vill hjälpa till

I svåra stunder är det viktigt att hjälpas åt. Vi på Hagabadet vill göra allt vi kan för att hjälpa våra vänner – inte minst de företagare som är medlemmar hos oss.

 

Nedan finner du en lista med företag, som vi gärna rekommenderar. Om man har särskilda erbjudanden eller information, anges det vid den aktuella länken.

 

Är du medlem hos oss och företagare? Sänd gärna ett mail till foretag@hagabadet.se med en kortare text och er webbadress, så lägger vi in informationen i listan nedan.

 

Restauranger, caféer, hotell . . . och slott

Da Matteo – Det rullar in nytt kaffe för säsongen! Kaffet går bra att avnjutas som takeaway eller på hemmaplan om du inte önskar slå dig ner på någon av våra serveringar. Numera går det också att köpa presentkort i vår webbshop – vi har utökat sortimentet lite extra för dig som inte har möjlighet att besöka oss i dessa tider. Allt gott & ta hand om er, önskar vi på da Matteo!


La Cucina Italiana – Vi har Take Away och det är distans mellan borden. Vi har öppet som vanligt, välkomna!


Melkerssons Mat & Event – I vår take away-butik, Melkerssons ToGo, hittar du vällagad mat gjord från grunden och på färska råvaror. Ta med dig som lunch eller varför inte som middag hem till familjen.


Restaurang Tvåkanten – Välkommen till Restaurang Tvåkanten! Här kommer ett erbjudande om mervärde på presentkort >>


Thorskogs Slott – Thorskogs Slott är beläget i en underbar engelsk park trettio minuter norr om Göteborg mellan Kungälv och Lilla Edet längs med Göta Älv på Bohuslänssidan. Med tinnar och torn, vackra personligt inredda rum och salonger, värdskap i världsklass, utsökt mat, hänförande omgivningar och guldkant på tillvaron, väntar en upplevelse utöver det vanliga! Hagabadets vänner erhåller uppgradering till svit i mån av plats och ett ”Romanspaket” på rummet vid ankomst.


Sjöbaren – Erbjudande till alla medlemmar på Hagabadet – Dagens lunch inkl. sallad, kaffe & kaka för 120,- kr. På vår hemsida www.sjobaren.se finns även en avhämtningsmeny för eftermiddag/kväll om man vill plocka med sig något gott till middag efter träningen.


Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg – Erbjuder 50% konferensrabatt på alla mötesrum t.o.m. 30/9. Vi möblerar våra stora lokaler så att det är rejält luftigt mellan deltagarna. Boka via mail boka@radissonblu.com. Läs mer om våra lokaler >>


Koizen – Nu kan du beställa exklusiv japansk take-away från Koizen Omakase room. Gå in på vår hemsida för att se vår meny.


Yammy Kitchen – Välkommen in till oss för Koreanskt, tillgängligt både som take away och á la carte! Kika på vår hemsida för meny.


Simsons Restaurang och Café på Käringön – ”Nära och kära” beskriver vår filosofi, oss och våra ställen bäst. Nära – vill vi vara våra producenter och leverantörer. Nära har vi också till skratt, något som skapar arbetsglädje och gemenskap. Kära är vi om vår miljö – därför är maten mestadels ekologisk och alltid noga utvald.

 

Välmående, skönhet, evenemang och underhållning

Yogobe – Här hittar du inspiration och kunskap om yoga, träning och meditation – kom igång som nybörjare, hitta en kurs, eller lär dig mer om olika yogaformer! Prova GRATIS, utan bindningstid.


Equilibrium | Barbro Olsson – Alexanderteknik & Qigong – balans, hälsa, rörelse och avspänning. Främjar medveten närvaro, andning, hållning, helhet, funktion, ergonomi och rörelsefrihet. Stress- och smärthantering. Jag erbjuder kurser, föredrag, workshops, seminarier och riktade studier för alla som vill utvecklas och lära sig mer om sig själva med hjälp av Alexandertekniken.


Skönhetskliniken – På Skönhetskliniken är vi ledande inom permanent makeup och specialister på alla typer av injektionsbehandlingar. Vi arbetar med finess för att framhäva din naturliga skönhet och håller utbildningar inom dessa.


Nordic Superfood by Myrberg – Nordic Superfood by Myrberg består av bär och grönt pulver-blandningar, collagen, råsaft och teprodukter från den vildvuxna, nordiska naturen. Helt fria från socker och andra onödiga tillsatser och finns både i pulver och i flytande form. Just nu kampanj på Nordic Beauty Remedy för endast 399,- kr (ord. pris 599,-).


Hair Fashion – Välkommen till Salong Hair Fashion på Linnégatan 70. Just nu har vi 15% rabatt på alla klippningar! Följ webblänken för information om bokning och tider.


Hala Hairdresser – Samhället står inför en stor utmaning i och med spridningen av coronaviruset Covid-19. Nu är det extra viktigt att ta hand om sig själv och unna sig lite egentid. Just nu får du 10% rabatt på alla hårbehandlingar. Kolla gärna in min Instagram.


Janique Svedberg | Road to recovery – Jag arbetar med människor som kanske tänker ”dricker jag för mycket” till beroendeproblematik, medberoende, all slags destruktiva beteendemönster. Jag arbetar med familjer och/eller privat med klienten. Mottagning är på Vasaplatsen 3 i Göteborg. Boka samtal genom email: janique@janiquesvedberg.com


VILJA må bra – ”Må bra i vardagen” är mitt motto. Jag har utvecklat tjänsten VILJA må bra™ som erbjuder möjligheten till stresshantering, individuell rådgivning, behandlingar och föreläsningar. VILJA må bra™ är en separat tjänst i VILJA nöjda kunder & ledare. / Elisabeth Bramfors | info@vilja.biz | 0706-168270


Börjessons Charterbåtar – Hyr en båt till starkt reducerat pris för dina närmaste, som ingår i den nu vardagliga umgängeskretsen. Vi tar er på en fin skärgårdsrundtur och ni har båten för er själva – endast skeppare ombord på behörigt avstånd. Kontakta oss via mail info@borjessons.se eller telefon 070-5433782.


Marimba Art – Daniel Berg är musiker och författare. Hans nya bok ”DET GODA LIVET – kåserier kring mat, dryck & musik” finns nu i handeln.


Kärringbloggen – Kärringbloggen granskar feminismen, samhället och lite till. Helene Bergman – mångårig journalist och författare driver och skriver personligt om aktuella ämnen som berör! Kolla även hemsidan www.bergmanhelene.com. Helene finns också på Facebook och Instagram.

 

Butiker, gallerier & varuhus

Holmens Herr – Hos oss erbjuds du ett brett sortiment av herrmode, för alla tillfällen och smaker. På Holmens Herr är personlig service ett naturligt fokus.


Tell Me More Interiors – ”Think global, shop local” | Tell Me More-konceptet är att skapa funktionella produkter gjorda av högkvalitativa material, i trevliga färger och former.Produkterna är gjorda för att användas med kärlek och under lång tid.


Galleri Lillhammar || Anette Lillhammar – Jag driver galleriet tillsammans med min dotter. Förutom egna konstutställningar både nationellt och internationellt, målar jag också på beställning både för privatkunder och företag. Jag är även utbildare/lärare i intuitiv konst och håller nätkurser.


Edel’s Klädvaruhus – Nu har vi 50% REA på utvalda klädesplagg (röd prislapp gäller)!


Tvåla&Tvaga – Ekologiska tvålar och eget tvålmakeri i Göteborg.


Wilmer & Wilma – Vi är ett team som håller i allt från design till färdig produkt som vi nu säljer via e-handel i dessa tider. Vi har inga mellanhänder, därav de låga priserna. Dessa produkter är vårt eget märke Wilmer & Wilma.


Marten – Marten är ett ett av världens ledande märken för finare hifi-högtalare. Utveckling, design och produktion ligger i Mölndal. Priser från 59000/par till 4,5 miljoner – välkommen att titta in på vår sida och hör gärna av er för en demo.

 

Konsulter, jurister, mäklare, fotografer m.m.

Sendify – Sendify förenklar frakt för småföretagare – så att mindre tid och pengar spenderas på logistik och mer på att driva företag. Du bokar enkelt pall eller paket, inrikes eller utrikes med upp till 85 % rabatt.


Milk – Vi jobbar med ditt X. Det som får oss att agera, känna och tycka något om varumärket. Vårt jobb är att identifiera, förstärka och kommunicera det.


Elite Studio – Erbjudande | Barn och Familjefotografering, 1000 kr rabatt på nästan alla paket! Just nu har vi många lediga tider för fotografering i eller utanför studion. För att boka tid hos oss, ring 031-3209000. Läs mer om erbjudande, priser och hur vi arbetar via webblänken.


Ansvar Finans – I dessa tider ökar konkurserna kraftigt, vilket innebär att det nu är än viktigare att ha väl uppsatta rutiner för sin fakturering och kravhantering. Vi på Ansvar Finans erbjuder därför en timma fri kreditoptimering. Vi gör en ingående analys över er faktureringsprocess och era kravhanteringsrutiner, för att se till att ni upprätthåller ert kassaflöde och även minimerar sannolikheten för onödiga konkurser.


MAY Strategies – Gratis strategisamtal för dig som vill se framåt i turbulensen. Många av oss kämpar just nu och coronakrisen slår hårt och brett. Därför erbjuder vi strategisamtal till specialpris för dig som vill få överblick mitt i kaos och hitta en riktning framåt. Första samtalet är gratis – läs mer och boka samtal via webblänken.


HAGA Rekrytering – bemanning och rekrytering. Jobbcoach >>


Europadata – Europadata fungerar som en IT-avdelning för mindre företag. Vi hjälper ert företag att växa med en modern IT struktur och ser också till att underhålla ert befintliga system och förebygga problem. Vi tar hand om allt från support och felsökning till IT-strategier och inköp av de produkter ni behöver. Europadata har funnits sedan 2002 och är en trygg partner för såväl enmansbolaget som bolaget med flera hundra anställda. Telefon: 031-743 00 00


Hund i Centrum – På våra hunddagis ser vår välutbildade och hundälskande personal till att din hund får gå på promenader och aktiveras mentalt på dagarna så att du kan utföra ditt jobb i lugn och ro.


RE/MAX Warberg & Co i Göteborg – Vi erbjuder Dig som RE/MAX-ambassadör 10 % av vår nettoprovision för tips om lägenheter, villor och fritidshus i Göteborgsområdet!


Funkkonsulten – Funkkonsulten drivs av specialpedagog Annelie Karlsson som erbjuder handledning, fortbildning och föreläsningar om barn, unga och vuxna med särskilda behov.


Salamander fakta&fantasi – Författare, journalist och mediekonsult. Jag hjälper dig med det du behöver i text – skriver det du behöver, gör språkgranskning av det du vill publicera, coachar dig på nya vägar. Viktigast just nu kanske kriskommunikation, som jag jobbat mycket med. Reducerat timpris till Hagabadets vänner under corona, såklart. Titta in på louisehamilton.se och maila mig på louise@louisehamilton.se.