Stark, glad och gravid

På Hagabadet har vi skapat en unik möjlighet att ta hand om dig som gravid och ditt barn i magen. Det här är din tid i livet att ge dig själv det du behöver för att må bra. Graviditet är tufft för kroppen, och hos oss finner du kurser, träning och behandlingar – allt anpassat för dig som blivande mamman.
 

I trygga händer hos oss

Våra terapeuter och instruktörer har utbildning i vad som gäller för gravida, med de speciella krav som ställs, och våra program för gravida är säkerställda av barnmorska och sjukgymnast. Som blivande mamman kan du komma hit och känna trygghet i att vi vet vad vi gör.
 

Träning för dig som är gravid

För dig som väntar barn anordnar Hagabadet speciella kurser så att du ska kunna förbereda dig och kunna slappna av före, efter och under förlossningen. I alla våra kurser för gravida ingår alltid tillgång till spa och relax för avkopplingens skull.
 

Just nu! Extra bra pris på kurser och behandlingar

Just nu får du som är medlem på Babycard rabatterat pris på våra kurser och behandlingar för gravida. Välj mellan avslappnande vattentyoga, gravidyoga eller vattengymnastik för gravid på alla våra 3 klubbar. Eller passa på och njut av en avslappnande gravidmassage
 

Du är i en annan värld, så nära, men helt din egen

Hagabadet vill vi kunna ge allt fler möjligheten till en perfekt balans mellan nytta och njutning.
 
Nu hittar du oss på tre platser i Göteborg. Välj vilken plats som passar just dig och ditt liv bäst. Oavsett om du väljer anrika Hagabadet i Haga, bubblande oasen Drottningtorget eller havsnära Älvstranden är det din helhetshälsa, och möjligheten till ökad livskvalitet, som står i centrum.
 
Hos oss på Hagabadet får du alltid mer av allt.
 
Välj dig själv – välj Hagabadet