Friskvårdklipp kryo & rött ljus

Träning, yoga, bad, ljusterapi & bastu ingår

Ge dig själv den omtanke du förtjänar genom att använda ditt friskvårdsbidrag på kryo eller rödljus. Vid ditt besök ingår även träning, yoga, bastu och en uppfriskande badupplevelse! Ta hand om dig själv och utforska möjligheterna som ditt friskvårdsbidrag erbjuder. Ge dig själv en gåva av välmående och låt din hälsa blomstra. Du förtjänar det bästa

Kryo och rödljus

Vi erbjuder flera olika typer av massage med olika syften. Massage som passar vid stressreaktioner, när muskler är spända eller när du har smärta.

I klippkortet får du tillgång till träning och motionssim, du kan yoga, gå på gym, vara med i vår gruppträning, och mer.

Giltigt i 6 månader

Alla våra friskvårdsklippkort har en giltighetstid på 6 månader efter inköp. Vilket innebär att du kan köpa nu och nyttja sen. Klippkortet på friskvård är personliga. Gruppträning och yoga kan bokas tidigast 3 dagar innan.

Visar 4 av 10
Klippkortet är personligt och gäller 1 tillfälle fre–sön…
800 kr
Bad+träning
Klippkortet är personligt och gäller 1 tillfälle mån–tors…
700 kr
Kryo -87 grader
Klippkortet är personligt och gäller 1 tillfälle mån–fre…
1 000 kr
Nyhet!
Klippkortet är personligt och gäller 1 tillfälle på VitalityLab…
1 000 kr

Vid ditt besök ingår även

Kvinna i bastu

8 tips för friskvårdsbidrag

Behöver du inspiration för vad du kan göra för ditt friskvårdsbidrag? Vi har samlat våra bästa tips

Friskvårdsbidrag via Benify eller epassi – vad gäller?

Läs mer i våra frågor och svar här

Ja. beroende på hur din arbetsgivare har valt att det ska fungera på din arbetsplats med friskvård och friskvårdsbidrag så fungerar det på lite olika sätt. Först och främst så är det din arbetsgivare som bestämmer vad du kan göra i förhållande till nuvarande skatteregler.

För dig som har friskvårdsbidrag via Edenred är det enkelt att nyttja pengarna på Hagabadet. Hitta till Edenred här >>  

Du gör en beställning i Benify’s portal som du fått av din arbetsgivare. Bekräftelsemejlet du får är din värdehandling som du har med dig när du besöker oss. Hitta till Benify här >>.

Före ditt besök hos oss behöver du ladda ner appen ePassi. Du kan sedan välja mellan tre olika sätt att göra ditt köp. På plats i vår reception registrerar du ditt köp i ePassis app och visar upp köpet på plats hos oss, koden du får i appen är giltig i 15 minuter. Det finns även möjlighet att köpa en voucher hos ePassi som är giltig i 15 dagar, köp görs sedan hos oss på plats inom 15 dagar. Du kan även välja att göra köp av utvalda friskvårdsaktiviteter direkt i ePassis app/portal med en giltighetstid på 6 mån, boka sedan vald tjänst hos oss på tel 031 600 600 och ta med dig din orderbekräftelse vid besök. Till ePassi >>

Du gör en beställning i Wellnet’s portal som du fått av din arbetsgivare. Bekräftelsemejlet du får är din värdehandling som du har med dig när du besöker oss. Hitta till Wellnet här >>. Tidsbokning för vald tjänst bokar du hos oss på tel 031 600 600.  

Ja, det går bra att använda friskvårdsbidraget för t.ex. medlemskap/träningskort samt massage och entré,

Nej, Skatteverket godkänner inte ansiktsbehandling för friskvårdsbidraget, du kan däremot boka massage hos oss för detta.

Nej, friskvård är personligt och det är endast du som kan nyttja denna. Friskvårdsbidrag är ett personligt bidrag från din arbetsgivare.

Vill du delbetala ett nytt medlemskap så kontaktar du våra medlemsrådgivare som hjälper dig i samband med att du tecknar ett medlemsavtal.

Är du redan medlem och vill ha kvitto på del av kostnaden för ditt medlemskap? Logga in på mina sidor, sök upp dina abonnemang och klicka på de tre små punkterna till höger för att generera ett betalningsintyg.