Exklusiv badrock på köpet

Just nu får du en badrock på köpet (värde 999 kr) när du köper presentkort för minst 1199 kr i någon av våra butiker. Erbjudandet gäller endast på plats, ej online.

Din pappa är fantastisk

Han har burit dig på sina axlar, lärt dig cykla och ställt upp i vått och torrt! Men det är inte alltid så lätt att komma på något fint att ge tillbaka och att visa sin uppskattning – till någon som redan har allt?
 
Vårt tips är att överraska din pappa med något mer än ett par strumpor, kanske med något han inte skulle unna sig själv? En stunds avkoppling med varma bad och bastu, en massage för stela stela muskler? Just nu får du även en badrock på köpet när du köper presentkort från 1199 kr i någon av våra butiker (ej online). 

Presenttips till pappa på Fars Dag – Din gåva

 
Din gåva är en helhetsupplevelse på två timmar, där pappa börjar med avslappnande PureRelax och fortsätter med 50 min. behandling hos sin terapeut (varför inte en klassisk massage?). Frotté och badrock lånar han av oss. Tillgång till bad, bastubad, meditationsrum, yoga och träning ingår.
 
I upplevelsen får far välja mellan:

  • Valfri massage (50 min)
  • Valfri ansiktsbehandling (50 min)
  • Valfri spakur (50 min)

Badrock på köpet

Just nu får du även en badrock på köpet (värde 999 kr) när du köper presentkort för minst 1199 kr i någon av våra butiker. Erbjudandet gäller endast på plats, ej online.
 

Vilket ”Hagabad” är närmast dig?

Fler presentkort från Hagabadet