2023-09-29 / Inspiration

Viktor: ”Jag har funnit mitt Happy Place”

När Viktor blev medlem på Hagabadet Drottningtorget trodde han inte att det så snabbt skulle förändra hans livsstil och syn på hälsa. Tidigare kännetecknades hälsa mest av träning för att uppnå fysiska mål för Viktor, nu är det något helt annat.

”För mig var Hagabadet till en början bara en plats att träna på, men Drottningtorget blev snabbt som mitt andra hem,” berättar Viktor entusiastiskt.

Drottningtorget blev en fristad för Viktor, en plats där han kunde koppla bort vardagen och vara i sin egen värld. Nästan varje morgon inleder han dagen med en stund i gymmet och sedan beger han sig till sitt favoritställe – det infraröda zonrummet.

”Något som verkligen fångat mig är det infraröda zonrummet. Varje morgon jag är på Drottningtorget spenderar jag minst 15 minuter där. Den värmen är som magi för min kropp och mina leder. Här samlar jag kraft och ny energi.”

Men Viktor betonar att det inte bara är utrustningen och träningsmöjligheterna som gör Hagabadet så speciellt. Det är den unika atmosfären och den starka gemenskapen som verkligen sticker ut.

”Vi är som en stor familj av människor som alla strävar efter välmående,” säger han stolt.

Viktor, som tidigare hade tränat på andra platser, har genom Hagabadet Drottningtorget fått en helt ny syn på hälsa och välbefinnande.

”Att vara här har förändrat mitt synsätt på hälsa. Förr tränade jag för att uppnå specifika fysiska mål, men nu tränar jag för att vara hälsosam. Hagabadet har gett mig en helt ny förståelse för vad välmående och hälsa betyder för mig.”

Avslutningsvis uttrycker Viktor sin tacksamhet för den resa som Hagabadet har tagit honom på.

”Drottningtorget är min plats för en stressfri vardag. Här finner jag välbefinnande och ser fram emot varje dag jag tillbringar här. Det är mitt happy place.”

Är du också nyfiken på ett medlemskap?

Läs mer om våra medlemskap här

Fler artiklar

/
Inspiration, Okategoriserad

Rollmassagen har gett stor effekt

Rollermassage är en metod som bygger på kinesisk medicin. Den Roller som finns på Hagabadets Vitality Lab är också utrustad med infraröd värme, vilket ger extra stimulerande och läkande effekt.  

/
Inspiration, Okategoriserad

Maria ”Hagabadet är mitt andra vardagsrum”

Rörelse och träning är lika viktigt för Maria som balans i livet. Hon besöker Hagabadet även för vila och avkoppling. ”Hagabadet är min återhämtningsplats, min oas i en hektisk vardag”

/
Inspiration, Okategoriserad

Det röda ljusets effekt på rosacea

Huden känns bra i flera dagar efter en rödljusbehandling. För bästa effekt på det allmänna måendet och energinivåerna bör behandlingar med Rött ljus tas i en sammanhängande kur.

Läs fler artiklar Till aktuellt