2022-07-04 / Inspiration

NBE 3000 – Ansiktsbehandling med omedelbar effekt

Ansiktsbehandling NBE3000

Upplev en av Sveriges mest efterfrågade ansiktsbehandlingar på marknaden – snart på Hagabadet Älvstranden. Omedelbara och långsiktiga resultat för hudföryngring med den banbrytande metoden från Nannic. Vill du aktivt minska rynkor, ärr, akne, dubbelhaka, tunga ögonlock, ytliga kärl eller liknande så är detta din räddning. Snabbt och effektivt helt utan kirurgiska ingrepp. 

En föryngrande behandling för dig som söker långvariga effekter

Snart har du möjlighet att uppleva en av de mest banbrytande och efterfrågade metoderna för hudföryngring som finns på marknaden. Under hösten 2022 kommer våra auktoriserade hudterapeuter att utföra avancerade ansiktsbehandlingar med NBE 3000 på Hagabadet Älvstranden. Upplev en avkopplande ansiktsbehandling med revolutionerande resultat. Behandlingen ger en långsiktig återuppbyggnad för att motverka ålderstecken och ger föryngrande resultat. 

NBE 3000 – Nannic Beautifying Energy

NBE 3000 är det mest avancerade elektromagnetiska systemet som finns på den svenska marknaden idag. Metoden har noga utvecklats inom medicinska hudvårdsbehandlingar under många års tid och ger fantastiska resultat. Fördelen med att använda ett elektromagnetiskt system är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med huden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation.NBE 3000 är ett genombrott i kampen mot hudens åldrande. Apparaturen är den mest avancerade och kraftfulla i NBE- familjen bestående av tre NBE 1000 i samma skal. Nannic fokuserar inte på symptomen utan på orsaken till hudens reaktion och process för åldrande. 

Synliga resultat efter första behandlingen

Redan efter en behandling uppkommer synliga resultat – huden känns mer elastisk, slätare, fastare och får ett fantastiskt lyster. Kroppens egna system triggas i gång från den femte behandlingen vilket ger långvariga effekter mot hudens åldrande. 

Avancerad hudvård och säker ansiktsbehandling

NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hud och önskat resultat. NBE behandlingen ger cellerna optimalt med energi och förbättrar strukturen.  De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi.Behandlingen är ett säkert och väl beprövat koncept helt utan nålar och laser och används dagligen världen över. Denna avancerade ansiktsbehandling startar i gång kroppens egna naturliga system. 

” Vi är stolta över att kunna möta våra kunders ökande efterfrågan på ansiktsbehandlingar med kraftigt synliga resultat. Vi valde Nannic eftersom den inte inte påverkar huden mekaniskt via nålar eller skapar inflammation. Med Nannic kan vi istället uppnå fantastiska resultat på ett skonsamt och tryggt sätt. ”

– Susanne, Behandlingsansvarig Hagabadet Älvstranden 

Behandlingsområden med NBE 3000

 • Rynkor, linjer, slapp hud
 • Akne, ärr
 • Tunga ögonlock
 • Oren hud
 • Ytliga kärl, pigmentfläckar
 • Förstorade porer
 • Mörka ringar under ögonen, påsar under ögonen
 • Överflödigt fett, dubbelhaka
 • Celluliter, bristningar
 • Muskelvärk, spända muskler
 • Stress
 • Detox
 • Lymfdränage

Klicka här för att läsa mer om Nannic NBE 3000!

Fler artiklar

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

/

Våra 5 bästa julklappstips

Här är julklapparna du hinner köpa och få hem innan julafton. Vi har samlat våra 5 julklappstips som passar till nära och kära.

Läs fler artiklar Till aktuellt