Yoga på Hagabadet

På Hagabadets alla tre oaser finner du djup och bredd och mängder av yogaformer för såväl den vane yogisen, som den vi hälsar välkommen för första gången. I kombination med varma bad, relaxytor och ångande bastubad får du ett härligare yogaliv där aktivitet och energi får lika stort fokus som vila och stillhet.

 

Tre oaserHagabadet Haga

Innanför portarna i Haga har generationer av göteborgare njutit av välgörande bad och stärkande övningar. Här samsas väggmålningar från förra sekelskiftet med ett stort utbud av både yoga och många andra träningsformer.

 Hagabadet Älvstranden

Välkommen till en intim oas alldeles vid vattnet, ett personligt vardagsrum för våra medlemmar. Här finner du ett brett utbud av yoga i kombination med utvalda power-klasser och en bubblande spamiljö.

 Premiär! Hagabadet Drottningtorget

Ett stenkast från myllret runt Göteborgs centralstation och affärsgator finner du denna lugna oas. I en rustik och ångande miljö får du både traditionella yogaformer och nyskapande och inspirerande YogaFusions.


MEDLEMSKAP

Vi har flera alternativ för dig som vill komma gång med yoga på Hagabadet. Vill du yoga, spaa och träna på alla våra klubbar? Eller är den en oas som passar dig bäst? Vill du ha handduk vid varje tillfälle så din väska är lätt?

 

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig.


Jag vill veta merAllaHagaÄlvstrandenDrottningtorget
Namn:
E-post:
Mobilnummer:
Ev. meddelande: