HAGABADET - ren göteborgsk njutning sedan 1876

 

Redan 1876 badade och umgicks man på Hagabadet och i vår signaturpool Ägget simmar du under samma väggmålningar som då. I källaren pumpar toppmoderna reningsverk nytt vatten till de klassiska poolerna och gammalt möter hela tiden nytt i genuint samspel runt om i huset.

 

Här sjunker du ner i varma, härliga bad när det är ruggigt ute. Njuter av upplevelseduschar, bastubad och sköna relaxytor, kanske i kombination med ett gott glas vin. Här andas du ut och får ny energi av avslappning, en mindfulnessklass eller en lugn stund i meditationsrum. Här unnar du dig en välgörande behandling då och då.

 

Med vårt centrala läge gör du enkelt ett spabesök till en del av din dag. Kombinera med shopping på helgen eller inled kvällen hos oss. Eller varför inte ta en lite längre lunch en vanlig, regnig tisdag och kom tillbaka till jobbet med ny energi.


 

PureSpa - Spa och bad >>

 

 

Våra behandlingar >>

 

 

Våra badmiljöer >>

 

 


 


HÖSTKUr, 50 min


Kom in från höstkylan

Kuren börjar med ett mjukgörande och utrensande bad med tång från västkusten. Efter tångbadet får du njuta av en klassisk ryggmassage med cirkulationsökande olja med fänkål och enbär.

 

Vill du gå tillsammans med en vän?

Boka HöstDuo 50 min, så får ni behandling i samma rum. En av er börjar med tångbad och den andra får massage. Efter halva tiden byter ni plats.

 

Bokar du en Höstkur så ingår även vårt avslappningsprogram PureRelax. Ett förberedande program på ca 60 min i vårt spa som hjälper dig att varva ner och slappna av. Så kom gärna i god tid innan din behandling.

 

Höstkur, 50 min

Pris (mån-sön):1 person: 699 kr | Duo: 1399 kr

Medlemspris (mån-sön): 1 person: 599 kr | Duo: 1198 kr

Boka på tel: 031 600 600, via mejl info@hagabadet.se eller på vår bokningssida.

 

Behandlingen ska bokas och utföras innan 1/12 2017 och kan ej kombineras med andra rabatter.