Hagabadets Personliga Tränare (PT)

 

Hagabadets Personliga tränare

 

 

 

 Lisa Öberg

 

Personlig tränare, kostrådgivare och hälsocoach

 

”Jag tror på varierad träning för hela kroppen och att man ska våga belasta alla muskelgrupper. Att få de resultat man vill innebär att våga och tro på sig själv. Styrketräning med varierande övningar gör träningspasset roligt, utmanade och kommer garanterat få dig dit du vill, oavsett om det är kroppskännedom, muskeluppbyggnad eller mer energi i vardagen.

 

Som PT lägger jag stor vikt i att vara coachande och lyhörd till vad just du känner inför träning, förändringar och mål, och tillsammans kommer vi att nå dit. Jag ser dig, jag vägleder dig och jag kommer garanterat att UTMANA dig."

 
Adam Sundqvist

 

Leg. Fysioterapeut med vidare utbildning med akupunktur och kinesiologitejpning. Cert. Senior Trainer

 

"Ända sedan jag kunde gå har det primära intresset varit träning i olika former. Har utövat det mesta i idrottsväg, men störst intresse har jag för ishockey som jag spelat på elit- och seniornivå i 8 år.

 

Som fysioterapeut har jag erfarenhet från primärvård och jag älskar att hitta problem på strukturnivå. I gymmet gillar att träna isolerade muskler lika mycket som det går att jobba med komplexa övningar för hela kroppen. Att ha ett mål med träningen är bland det viktigaste som finns. Om du har satt upp ett mål för dig själv är det även mitt mål att uppfylla det."

 
Louise Heiwall

 

Leg. Sjukgymnast samt utbildad instruktör i medicinsk yoga och vattengymnastik samt Cert. Senior Trainer.

 

För mig handlar hälsa om att skapa balans mellan aktivitet och vila - lugn och stillhet är lika viktigt som fart och fläkt!

 

Jag arbetar med träning och rehabilitering utifrån ett helhetsperspektiv. Tack vare mina kompetenser och min erfarenhet har jag flera verktyg för att främja hälsa och livskvalitet och komma tillrätta med olika typer av problematik och motivera till ett liv i rörelse.

 

 

 
Natalie Karlsson

 

Lic. Medicinsk tränare by The Academy, personlig tränare, Cert. Senior Trainer och gruppträningsinstruktör

 

"Jag brinner för att se människor utvecklas, att hjälpa andra att nå sina mål och se lyckan i deras ögon när det lyckas med något det inte trodde var möjligt. Och det bästa som finns är när en klient kommer och säger att hon/han själv känner framstegen - friskare, starkare, mer energi och glädje i vardagen.

 

Jag tror på en holistisk syn när det kommer till träning och hälsa, det är viktigt att hela människan ska må bra. Tillsammans sätter vi mål att kämpa och sträva mot, tar klivet ut ur bekvämlighets zonen. Jag lovar skratt och glädje på vägen!"

 
Simon Lindroos

 

Personlig tränare, Hälsocoach och Cert. Senior Trainer

 

"Sportfantast som önskar de vore OS varje år. Jag har min bakgrund i lagidrotten med en innebandykarriär på elitnivå i tio år. Tycker att en bra kost är minst lika viktigt som träning och har sett hur de kan förändra människor att må bättre. I januari byter jag östkust mot västkust och hoppas att Göteborg infriar alla mina förväntningar.

 

Jag är utbildad Personlig tränare och hälsocoach och har arbetat med både idrottare och motionärer mot att nå sina mål. Mitt jobb är att hjälpa dig nå dit du vill även om det krävs hårt arbete med träningen och ibland även hårda sanningar om din livsstil för att få fram resultat men tillsammans kommer vi lyckas. Du kommer ha mitt fulla engagemang och vi kommer framförallt ha fantastiskt kul på vägen."

 
Marie Nilsson

 

Lic. Medicinsk tränare by The Academy, Personlig tränare, Cert. Senior Trainer och gruppträningsinstruktör.

 

Jag älskar mötet med människor i träningsmiljö. Jag har en träningsglädje, energi och inspiration som smittar av sig. Jag utmanar och leder mina kunder utanför den "behagliga zonen". Med gemenskap, glädje och energi hittar vi viljan, inspirationen och målsättningen utefter dina förutsättningar.

 

Jag har stor erfarenhet som gruppträningsinstruktör inom konditionsträning, funktionell-högintensiv och explosiv träning. Och även rörlighetsträning och yoga.

 

Alla har tid att prioritera sig själva. Alla är vi lika unika.

 
Linnea Blomqvist

 

Leg sjukgymnast med masterexamen med inriktning mot graviditet/små barnen, MSc, gym- och gruppträningsinstruktör.

 

"Alla kan träna, det gäller bara att hitta ditt sätt. Med min kunskap och erfarenhet inom friskvård och sjukgymnastik hjälper jag dig att hitta din motivation och din nivå.

 

Oavsett om det är rehabilitering eller om målet är att lyfta din träning en nivå, är jag redo! Ledorden för vår gemensamma träning är helhet, givande & effektiv! Att det är roligt är bara en bonus! Vi har bara en kropp så det gäller att ta hand om den!"

 

 
Chiara Capaldi

 

Personlig tränare och kostrådgivare, med 5 års utbildning i idrottsvetenskap på Genova Universitet med master inom förebyggande medicinsk/postural gymnastik (dvs ryggträning).

 

"Jag har min bakgrund i tennis, jag har tävlat i Italien länge i 1 division och på elitnivå.

 

Mitt största mål är att förbättra hälsan hos mina kunder genom träning och kost. Om du vill få ett komplett träningsprogram på alla punkter, tveka inte - fråga efter mig!"

 

 

 
Lina Elgbratt

 

Personlig tränare och ansvarig för Gruppträningen på Hagabadet. Cert. Senior Trainer.

 

"Jag har min bakgrund i Thai-boxning och på Body Fitness-scenen. Jag står för glädje, det är viktigt att vi har roligt på vår resa. En förändring är alltid långsiktig och jag hjälper dig att nå dina mål.

 

Jag jobbar alltid med helheten, balansen i kroppen, kosten, träningen och det mentala."

 

 

 
Marina Girone

 

Personlig Tränare och leg Dietist utb på Göteborgs Universitet samt ansvarig för Personlig träning på Hagabadet. Mångårig erfarenhet av styrketräning och viktminskning för både elit och motionär. Cert. Senior Trainer.

 

"Är du redo för förändring? Jag hjälper dig att nå dina mål med rolig, effektiv träning och ett hälsosamt kostupplägg. Livsstilsförändring med fokus på hälsa, glädje, energi och ökat välbefinnande."

 

 

 

 
Sofia Hansson

 

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast. Personlig träning med inriktning på yoga. Mindfulnessinstruktör med en bakgrund som fotbollsspelare.

 

Jag drivs av personlig utveckling och nya äventyr. Har holistisk syn på människan där kropp och själ är en enhet. Som fysioterapeut känner jag att det är en självklarhet att ta hänsyn till individuella olikheter och coachar dig till att hitta tillbaka eller utveckla dina förmågor på ett lekfullt sätt.

 

Var beredd på att utmana dina svagheter, det är då du växer! Kom ut på andra sidan med en fysiskt starkare, rörligare och mer uthållig kropp och få ett roligare, lekfullare och mer hälsosamt liv på köpet!

 
Camilla Larsson

 

Personlig Tränare, Cert. Senior Trainer. PGA golfinstruktör. Hon har spelat professionell, LET/SGT 98-02.

 

"Jag arbetar som PT och golfinstruktör. Med den kunskapen och erfarenheten kan jag hjälpa dig förbättra ditt golfspel genom fysisk träning. Bygga stabilitet, öka styrka, korrigera teknik, slå längre!

 

Har du mål vad det gäller din vikt, din kondition och välbefinnande hjälper jag dig hitta verktygen för att lyckas. Jag står för glädje och energi - något jag gärna delar med mig av. Jag är även Linda Wessbergs personliga fystränare."

 
Susanne Gryte (fd Svenberg)

 

Medicinsk personlig tränare, Osteopat stud., Cert. senior trainer, Movement specialiserad, Kinesiologitejpning, Born to Run utbl.

 

Jag har varit anställd på Hagabadet sedan nov. 2005. Har under dessa år tränat och numera behandlat över 12.000 klienter & patienter.

 

Passionen för människan och rörelseapparaten driver mig dagligen till att hjälpa mina kunder till ett långt liv utan smärta och med full rörelsekapacitet.

 

Vill du hålla dig skadefri, bli smärtfri eller bara förbättra dina förutsättningar kan jag hjälpa dig som tränar för funktion eller på elitnivå.

 
Helene Wendt

 

Personlig tränare, Cert. Senior Trainer och ansvarig för Hagabadets gravid- och babysimkurser

 

Helene har sin bakgrund inom gruppträning där hon instruerat främst gympa och Body Pump i många år. Hon gillar nya utmaningar och att testa sina egna gränser, något som ledde fram till att hon nyligen gjorde En Svensk Klassiker där bla Vätternrundan och Lidingöloppet ingår.

”Som din personliga tränare vill jag hjälpa dig att utveckla såväl kondition och styrka som balans och koordination. Med dina mål som utgångspunkt hittar vi en rolig och effektiv väg att ta oss framåt”.