Hagabadets Personliga Tränare (PT)

 

Hagabadets Personliga tränare

 

 

 

 Lisa Öberg

 

Personlig tränare, kostrådgivare och hälsocoach

 

”Jag tror på varierad träning för hela kroppen och att man ska våga belasta alla muskelgrupper. Att få de resultat man vill innebär att våga och tro på sig själv. Styrketräning med varierande övningar gör träningspasset roligt, utmanade och kommer garanterat få dig dit du vill, oavsett om det är kroppskännedom, muskeluppbyggnad eller mer energi i vardagen.

 

Som PT lägger jag stor vikt i att vara coachande och lyhörd till vad just du känner inför träning, förändringar och mål, och tillsammans kommer vi att nå dit. Jag ser dig, jag vägleder dig och jag kommer garanterat att UTMANA dig."

 
Simon Lindroos

 

Personlig tränare och hälsocoach

 

"Sportfantast som önskar de vore OS varje år. Jag har min bakgrund i lagidrotten med en innebandykarriär på elitnivå i tio år. Tycker att en bra kost är minst lika viktigt som träning och har sett hur de kan förändra människor att må bättre. I januari byter jag östkust mot västkust och hoppas att Göteborg infriar alla mina förväntningar.

 

Jag är utbildad Personlig tränare och hälsocoach och har arbetat med både idrottare och motionärer mot att nå sina mål. Mitt jobb är att hjälpa dig nå dit du vill även om det krävs hårt arbete med träningen och ibland även hårda sanningar om din livsstil för att få fram resultat men tillsammans kommer vi lyckas. Du kommer ha mitt fulla engagemang och vi kommer framförallt ha fantastiskt kul på vägen."

 
Natalie Karlsson

 

Personlig tränare och gruppträningsinstruktör

 

"Jag brinner för att se människor utvecklas, att hjälpa andra att nå sina mål och se lyckan i deras ögon när det lyckas med något det inte trodde var möjligt. Och det bästa som finns är när en klient kommer och säger att hon/han själv känner framstegen - friskare, starkare, mer energi och glädje i vardagen.

 

Jag tror på en holistisk syn när det kommer till träning och hälsa, det är viktigt att hela människan ska må bra. Tillsammans sätter vi mål att kämpa och sträva mot, tar klivet ut ur bekvämlighets zonen. Jag lovar skratt och glädje på vägen!"

 
Sofia Hillerborn

 

Personlig tränare och certifierad pilates, vattengympa och boxningsinstruktör. Utbildad i Australien på Diploma of fitness.

 

”Jag har en lång bakgrund inom konståkning med erfarenhet av att hitta en balans mellan fysisk, mental och inre styrka. Jag älskar utmaningar och tillsammans skapar vi en träningsform som får dig motiverad att uppnå dina mål. Mina ledord förebygg, förändra och bygg upp ligger tillgrunden för en hälsosammare livsstil.

 

Mitt engagemang, långsiktigt tänkande och energi ger dig coachning mot dina personliga mål.”

 
Marie Nilsson

 

Personlig tränare och gruppträningsinstruktör.

 

Jag älskar mötet med människor i träningsmiljö. Jag har en träningsglädje, energi och inspiration som smittar av sig. Jag utmanar och leder mina kunder utanför den "behagliga zonen". Med gemenskap, glädje och energi hittar vi viljan, inspirationen och målsättningen utefter dina förutsättningar.

 

Jag har stor erfarenhet som gruppträningsinstruktör inom konditionsträning, funktionell-högintensiv och explosiv träning. Och även rörlighetsträning och yoga.

 

Alla har tid att prioritera sig själva. Alla är vi lika unika.

 
Linnea Blomqvist

 

Leg sjukgymnast med masterexamen med inriktning mot graviditet/små barnen, MSc, gym- och gruppträningsinstruktör.

 

"Alla kan träna, det gäller bara att hitta ditt sätt. Med min kunskap och erfarenhet inom friskvård och sjukgymnastik hjälper jag dig att hitta din motivation och din nivå.

 

Oavsett om det är rehabilitering eller om målet är att lyfta din träning en nivå, är jag redo! Ledorden för vår gemensamma träning är helhet, givande & effektiv! Att det är roligt är bara en bonus! Vi har bara en kropp så det gäller att ta hand om den!"

 

 
Chiara Capaldi

 

Personlig tränare, kostrådgivare, idrottslärare och master inom förebyggande medicinsk/postural gymnastik.

 

"Mitt största mål är att förbättra hälsan hos mina kunder genom träning och kost.

 

Om du vill få ett komplett träningsprogram på alla punkter, tveka inte - fråga efter mig!"

 

 

 

 

 
Lina Elgbratt

 

Personlig tränare och ansvarig för Gruppträningen på Hagabadet.

 

"Jag har min bakgrund i Thai-boxning och på Body Fitness-scenen. Jag står för glädje, det är viktigt att vi har roligt på vår resa. En förändring är alltid långsiktig och jag hjälper dig att nå dina mål.

 

Jag jobbar alltid med helheten, balansen i kroppen, kosten, träningen och det mentala."

 

 

 
Marina Girone

 

Personlig Tränare och leg Dietist utb på Göteborgs Universitet samt ansvarig för Personlig träning på Hagabadet. Mångårig erfarenhet av styrketräning och viktminskning för både elit och motionär.

 

"Är du redo för förändring? Jag hjälper dig att nå dina mål med rolig, effektiv träning och ett hälsosamt kostupplägg. Livsstilsförändring med fokus på hälsa, glädje, energi och ökat välbefinnande."

 

 

 

 
Sofia Hansson

 

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast. Personlig träning med inriktning på yoga. Mindfulnessinstruktör med en bakgrund som fotbollsspelare.

 

Jag drivs av personlig utveckling och nya äventyr. Har holistisk syn på människan där kropp och själ är en enhet. Som fysioterapeut känner jag att det är en självklarhet att ta hänsyn till individuella olikheter och coachar dig till att hitta tillbaka eller utveckla dina förmågor på ett lekfullt sätt.

 

Var beredd på att utmana dina svagheter, det är då du växer! Kom ut på andra sidan med en fysiskt starkare, rörligare och mer uthållig kropp och få ett roligare, lekfullare och mer hälsosamt liv på köpet!

 
Camilla Larsson

 

Personlig Tränare, PGA golfinstruktör. Hon har spelat professionell, LET/SGT 98-02

 

"Jag arbetar som PT och golfinstruktör. Med den kunskapen och erfarenheten kan jag hjälpa dig förbättra ditt golfspel genom fysisk träning. Bygga stabilitet, öka styrka, korrigera teknik, slå längre!

 

Har du mål vad det gäller din vikt, din kondition och välbefinnande hjälper jag dig hitta verktygen för att lyckas. Jag står för glädje och energi - något jag gärna delar med mig av. Jag är även Linda Wessbergs personliga fystränare."

 
Terese Sahlin

 

Hälsocoach, Personlig tränare & Gruppträningsinstruktör

 

Jag har min bakgrund inom bollsport och gruppträning. Har instruerat mycket spinning, vattengympa och core. Jag är en person som älskar utmaningar och har själv genomfört Tough Viking & Göteborgsvarvet.

 

Har du som mål att må bra, bli starkare och kanske också gå ner i vikt - då kan jag hjälpa dig. Min träningsfilosofi är att träning ska vara roligt, utmanande och resultatgivande. Det blir det när du tränar med mig!

 

 


 Susanne Svenberg

 

Personlig tränare 2004, 3-D Funktion Tränare 2014/15, Osteopat Studerande 2015

 

Jag har arbetat på Hagabadet som personlig tränare sedan 2005. Under dessa år har jag hunnit gör 10.500 PT timmar vilket har gett mig en djup och bred kunskap inom de flesta områden.

 

Jag brinner för att skapa resultat och skadefri träning. Engagemang för detta har öppnat upp till vidareutveckling inom dessa områden. Jag har gått en träningsutbildning vid namn "3-D funktion" från USA, där fokus ligger på att träna i alla tredimensionella plan. Och detta tillsammans med mitt intresse för att lära mig mer om kroppens egna förmåga till självläkning har lett mig in på studier till en Master i osteopati. Under kommande 5 år studerar jag därför medicin och behandlingstekniker.

 

Mitt mål är att, med en holistisk syn, kunna träna och behandla dig till ett långt, smärtfritt och hälsofyllt liv.

 
Helene Wendt

 

Personlig tränare och ansvarig för Hagabadets gravid- och babysimkurser

 

Helene har sin bakgrund inom gruppträning där hon instruerat främst gympa och Body Pump i många år. Hon gillar nya utmaningar och att testa sina egna gränser, något som ledde fram till att hon nyligen gjorde En Svensk Klassiker där bla Vätternrundan och Lidingöloppet ingår.

”Som din personliga tränare vill jag hjälpa dig att utveckla såväl kondition och styrka som balans och koordination. Med dina mål som utgångspunkt hittar vi en rolig och effektiv väg att ta oss framåt”.