Specialterapier när du har extra behovAnsiktszonterapi 50 min

 

Ansiktszonterapi är en mycket avslappnande behandling där man genom tryck och små massagegrepp behandlar orsaken till olika kroppsliga besvär t ex mag/tarmproblem, sömnbesvär, är stressade eller har huvudvärk.

 

I sju faser gör man en analys, stimulerar akupunktur- och neurologipunkter, och om man känner av en obalans behandlas detta område. Vid ansiktszonterapi arbetar man med att stimulera de olika nervändarna i ansiktet, vilket innebär att man når impulserna i hjärnan väldigt snabbt, utan att först behöva gå igenom kroppen.

 

Förutom en helhetsbehandling för kroppen, så får man fin lyster i ansiktet, man jobbar med fina rynkor och lymfdränage.

 

Birgitta Strand jobbar som diplomerad ansiktszonterapeut samt spa- och massageterapeut på Hagabadet sedan 2002 och har en lång och gedigen kunskap och erfarenhet.

 

Pris:

Mån - tors: 999 kr

Fre - sön: 1199 krOsteopatbehandling 50 min

 

Har du problem med huvudvärk, nack- och axelspänningar, ledskador, magproblem, belastnings- eller förslitningskador? Då är osteopatbehandling ett alternativ för dig. Inom osteopatin användas olika metoder för att uppnå en normal rörlighet i kroppen. I behandlingen ingår massage-, manipulations- och mobiliseringstekniker.

 

Behandlingarna utförs av Christophe Scaturro.


Christophe är diplomerad Osteopat vid The British School of Osteopathy sedan 2003.

 

Pris

Mån - tors: 999 kr

Fre - sön: 1199 kr