YOGA - MAGI PÅ HAGABADET

Yoga på HagabadetUnder 2000-talet har yogan snabbt gått från att vara en livsstil för få, till att bli en träningsform för många. På Hagabadet i Göteborg har vi ett brett utbud av yoga med stor valfrihet för alla nivåer. Här kan du i lugn och ro pröva dig fram bland olika yogaformer tills du hittar en som passar just dina behov och önskningar.

 

I grunden är detta också vad yoga handlar om: att utveckla ett sunt förhållningssätt till det egna jaget. Att med värme, kärlek och ödmjukhet kunna omfamna både dina styrkor och svagheter; att i din egen, individuella takt sträva mot att bli en helhet.

 

Med yoga får du ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att leva ditt liv i harmoni och balans, både med dig själv och med världen runtomkring dig.

 

Hagabadet är ett Mecka för den yogaintresserade

Med över 80 yogalektioner i veckan har vi det största, bredaste och kanske till och med det djupaste utbudet av yoga i Göteborg. Hos oss hittar du det rätta flödet oavsett dagsform.

 

Läs mer om vår PureYoga>>

 

 

Direkt till yogasidorna och passförklaring>>GRAVIDYOGA

Riktar sig till gravida kvinnor med eller utan tidigare erfarenhet av yoga. Genom att träna yoga får du ökad kroppskännedom och bygger upp kroppen på ett skonsamt sätt. Innehåller fysiska moment, bäckenbottenträning, avslappning och andningsträning. Träningen kan påbörjas när som helst under graviditeten.

 

I första hand kursform. Vi erbjuder även kurstillfällen där du som medlem har tillgång att gå drop in. Se publicerat schema och kontakta Medlemsrådgivningen för att få tillgång.