VATTENGYMPA & YOGA - för dig som är gravid

Kurser för dig som är gravid

Hagabadet erbjuder flera kurser för dig som är gravid - bl.a. speciellt anpassad yoga och skonsam och behaglig vattengympa.

 

YOGA FÖR GRAVIDA

Gravidyoga är yoga utvecklad för att förbereda dig för förlossning och hjälpa dig att slappna av före, under och efter förlossningen. Gravidyogan lugnar kroppen och stärker dig mentalt, den kan även lindra eventuella smärtor under graviditeten.

 

Fokus ligger på avslappnande rörelser, andningsövningar och positioner som är bra för dig och barnet.

 

Läs mer och boka kurs >>

 

VÄNTA BARN-VATTENGYMPA

För dig som är gravid är vattengympa en skonsam och behaglig träningsform. I vattnet blir du viktlös och avlastar därmed fötter och knän.

 

Vi erbjuder ett anpassat träningsprogram som följs av nedvarvning och stretch. Därefter får du en stunds total avslappning i det varma vattnet.

 

Läs mer och boka kurs >>

 GRAVID I SOMMAR?


I sommar erbjuder vi öppna klasser för dig som är gravid. Speciellt anpassad yoga och skonsam och behaglig vattengympa.

 

I priset ingår tillgång till vårt spa.

 

Vi erbjuder öppna klasser både på Hagabadet i Haga och på vår klubb i Sannegården.

 

För att kunna delta behöver du vara medlem eller köpa ett klippkort Mamma.

 

Extra härligt är att vi under sommaren bjuder in din partnern att delta på yogaklasserna. Gäller ej vattenklasserna. Läs mer>>

 VI UTÖKAR


 

Under många år har vi erbjudit vattenträning och anpassad yoga för den gravida kvinnan. Nu är det dags att utöka med ett bredare utbud av kurser och fler alternativ.

 

Säkerställd kvalitet

Alla kvinnor är såklart olika men med rätt utformning av verktyg, balans mellan utmaning och avkoppling, inre och yttre förbereder övningar blir vi ditt stöd.

 

Alltid tillgång till spa

De sista veckorna innan förlossning är det dags att ta tillvara på de mysiga stunderna. Både på egen hand och tillsammans med din partner eller vän. Därför ingår alltid möjligheten till avkopplande spa i våra kurser. Som en extra service ingår ett tillfälle även för din partner.

 

Ansvarig barnmorska

Vi är glada över att ha barnmorska och yogalärare Ulrika Friberg hos oss. Ulrika är verksam barnmorska i Göteborg och yogalärare med många års erfarenhet. Hon har guidat mängder med kvinnor inom mödravården. Nu ansvarar hon för vårt utbud av kurser och aktiviteter för den gravida kvinnan.

 

Alla våra kursledare är välutbildade och erfarna.

 

Utökat utbud

Under 2017 utökar vi med fler yogakurser, fler kursstarter i vattenträning, förlossningsförberedande kurser, kurser för par, profylax, utvalda behandlingar för gravida, individuella samtal och även kurser för den nya mamman.