BodyCircle™ - Flexibel träning för alla former

På Hagabadet är vi väl medvetna om att det är få förunnat att ha tiden och orken man önskar att man hade att lägga på gymmet och i löpspåret.

 

Just att göra träning mer lockande och tidseffektivt är filosofin bakom BodyCircle™, vårt cirkelträningskoncept där du på 45 minuter får en perfekt mix av både styrke- och konditionsträning.

 

Träningen består av ett antal omväxlande stationsövningar som repeteras. De minimala pauserna som separerar de olika övningarna förhindrar att din puls går ner, vilket gör ett BodyCircle-pass betydligt mer effektivt än vanlig gymträning.

 

BodyCircle™ är utformad och speciellt anpassad för att möta behoven hos både äldre och yngre, mer erfarna och oerfarna. Med enkla färggraderingar hittar du lätt rätt nivå på din träning!

 

BodyCircle™ passar dig som:

• vill gå ner i vikt och forma kroppen

• vill bli starkare

• tycker enskild träning i gym är tråkigt

• blir inspirerad och motiverad av att träna tillsammans med andra.

 Passförklaring BodyCircle

 

BodyCircle 1, 45 min

Ett lite lugnare pass med fokus på styrka och rörlighet. Innehåller olika stationsövningar som upprepas två gånger. Passar de flesta. Snabbt och effektivt.

 

BodyCircle 2, 45 min

Ett pass med olika stationsövningar och som repeteras. Utöver styrka och rörlighet lägger vi stort fokus på kondition. Innehåller flera moment som får upp pulsen ordentligt.

 

BodyCircle 3, 55 min

Ett tuffare och mer teknikbaserat pass med olika stationsövningar. Här använder vi oss både av maskiner, fria vikter och den egna kroppen. Ett crossfit-pass, perfekt för den som vill utmana sin styrka, kondition och rörlighet.

 

BodyCircle enskilt

Här är det du själv som väljer hur länge du vill träna och hur många varv du ska göra. Kör på i eget tempo i vår öppna lokal, men kom ihåg att följa den blinkande lampan som talar om när du ska byta station. Gäller ej när vi ha bokade pass enligt schema.

 Träning med många fördelar

 

Du blir snabbt starkare

Genom styrkeövningarna som ingår i passet blir du snabbt starkare. Något som förbättrar din hållning och formar din kropp.

 

Du får snabbt bättre ork

Det räcker med 1-2 BodyCircle™-pass i veckan för att du ska märka resultat.

 

Du blir yngre

Från 30-40-års åldern minskar vår muskelmassa och ämnesomsättning. Lyckligtvis räcker det att styrketräna 1-2 gånger i veckan för att behålla muskelmassa, forma kroppen, blir starkare och bromsa det fysiska åldrandet.

 

Du får personlig handledning

För en säker och trygg träning med bra resultat ger våra välutbildade tränare dig individuell handledning under gruppträningen.

 Hagabadets utvecklingsteam

BodyCircle™ är en speciellt framtaget av Hagabadets Personliga Tränare och Leg sjukgymnaster. Det är ett resultat av 20 års erfarenhet från cirkel- och intervall- och individuell träning med både nybörjare, elit samt olika åldrar där vi är särskilt stolta över vår kompetens bland dem som är +50. Nu har vi skapat BodyCircle™.

 

BodyCircle™ är utformad och speciellt anpassad för att möta behoven hos både äldre och yngre, mer erfarna och oerfarna. Med enkla färggraderingar hittar du lätt rätt nivå på din träning!