Hagabadets babysim & småbarnssim

Hagabadets Babysim

Anslutet till svenska babysimförbundet.

 

VIKTIG INFORMATION

Vi avslutar vår babysim-verksamhet och startar inga fler babysimkurser

 

Vi på Hagabadet är stolta över att i över 20 år ha fått glädjen att undervisa föräldrar och deras små i baby- och småbarnssim. Vi var bland de första i Göteborg med att arrangera babysim i kursform, de verksamheter som var igång 1997 erbjöd främst drop-in där olika åldrar blandades och någon specifik kursplan var svår att urskilja. På Hagabadet satsade man stort med babysim fem dagar i veckan och de yngsta barnen kom till simstunderna två gånger i veckan för att de inte skulle hinna glömma vad de lärt sig mellan tillfällena.

 

Genom åren har Hagabadets inriktning förändrats till att nu vara ett av Västsveriges ledande yogastudios och dagspa. Vi är också en av Göteborgs främsta träningsanläggningar för seniorer. För att utvecklas och bli ännu bättre inom dessa områden måste vi prioritera bland våra olika produkter där några delar tyvärr måste avvecklas för att andra ska kunna blomstra. I denna process har vi behövt ta det svåra beslutet att avveckla vårt babysim inför 2018. Förändringen gäller både Hagabadet i Haga och Hagabadet Älvstranden (fd Sannegården).

 

Det sker inte utan sorg i hjärtat då våra babysimkunder alltid har varit en trogen kundgrupp som har gett oss tusentals timmar av glädje i bassängen. Ibland har vi fått julkort och sommarhälsningar men det som värmer allra mest är alla spontana kramar, teckningar och kärleksyttringar vi instruktörer fått från barnen genom åren. Vi är glada och tacksamma över alla härliga simmarfamiljer vi träffat under åren.

 

Vänliga hälsningar

 

Helene Wendt

Teamledare för Hagabadets Baby- och småbarnssimkurser