GYM I OLIKA ZONER

I vilken zon vill du träna

 


ZON 1

Zon ett är ett kombinerat cirkelträningsrum med möjlighet till funktionell träning. Där har vi också vårt populära gruppträningkoncept; BodyCircle som är kvalitetssäkrat av professor Tonkonogi som ett ultimat sätt att träna både kroppen och hjärnan.

 

Denna zon är också anpassad för nybörjare då det är svårt att göra fel med utrustningen.

 ZON 2

Här möts du av mer vanlig styrketräning med maskiner som är anpassad för motionären som tränat ett tag i zon 1. Lite tuffare, lite tyngre och perfekt för dig som efter ett tag vill utmana dig lite.

 

Alla vet ju numera att ju äldre man är ju tyngre skall man försöka lyfta för att behålla balans, vitalitet och styrka.

 ZON 3

Zon 3 är tyngre och tuffare. Fria vikter och maskiner för dig som tycker att zon två med maskiner inte räcker längre.

 

Att träna med fria vikter ger bästa resultatet och är också det bästa för kroppen då man inte längre är begränsad av maskinerna rörelseomfång.

 

Möjligheten att träna med tyngre fria vikter är viktigt för många. Det finns separata rum för stretch, avslappning och rum för tyngre träning som marklyft, knäböj mm.

 

Hagabadets olika rum skapar en personlig touch och ingen blir besviken oavsett om de är nybörjare eller vana.

 

Hagabadet har en mycket stor del gruppträningsmedlemmar så det är nästan aldrig kö i vår styrketräning. Det är inte de allra största killarna och tjejerna som väljer vårt gym att bygga muskler på.

 

Vi är ett välutrustat gym för motionären, såväl van som ovan. Den som träanr hos oss är från 30 år och uppåt med en medelålder på 50 år.

 

Vi använder Life Fitness som är en de ledande leverantörerna bland träningsutrustning och det borgar för kvalitet, resultat och alltid fungerande maskiner.

 Zon Cardio

Här blandar vi löparband, cyklar, armcyklar, crosstrainers, roddmaskiner och stakmaskiner.

 

Det är inte det viktigaste. Det viktigaste är att det alltid ska finnas plats att träna den kondition man behöver oavsett om det bara är uppvärmning eller ett löparpass.

 

Vi har det ledande märket; TechnoGym och anställd gymtekniker.VILL DU VARA MEDLEM?

Vi guidar vi dig fram till rätt medlemskap.

 

Hur vill du kontakta oss?:

 

- Ringa på tel: 031-600 683

- Mejla: medlem@hagabadet.se


Boka din egen mötestid online

 

Boka tid