YOGA GRUND, börja med yoga

För dig som vill lära dig mer om yoga, mindfulness och meditation.

 

Vi erbjuder en serie korta fördjupande kurser som passar bra ihop men som går lika bra att fokusera på en del. Du kan välja en kursdel eller alla, i vilken ordning som helst och repetera om du så vill.

 

PASSAR DIG SOM:

- vill fördjupa din praktik

- är nybörjare

- vill yoga i samma grupp gång efter gång

- i kursens fasta tider vill få kontinuitet på din praktik

- vill få mer kunskap, mer handledning och mer tid

 

Med en ökad förståelse och kunskap om hur kroppen fungerar minskar skaderisken

och din kropp har större möjlighet att, både fysiskt och mentalt, ta till vara på din träning och yogapraktik vilket ger en kropp och själ som utvecklas, håller och är stark länge.

 

Genom din bokning bekräftar du att du tagit del av våra bokningsregler (öppnas i ny flik).

Bokningsregler

 

Boka kurs

 KURSLEDARE Martin Karlbom


Martin är en av våra mest uppskattade lärare. Martin har lång erfarenhet, gedigen kunskap och är en duktig pedagog.

 

Martin är en lugn och trygg yogalärare med en stark tro på kroppens förmåga och egna drivkraft att uppnå balans genom att vara lyhörd på kroppen och följa den till balans istället för att tvinga den dit.

 

Då Martin är både yogalärare , terapeutisk yogalärare, personlig tränare och träningsinstruktör med 20 års erfarenhet har han ett brett spektrum med erfarenhet och en djup kunskapsbank

att gräva ur.

 

Martins yogapraktik har sin utgångspunkt i Hatha.

 KURSDEL: Hatha yoga grundkurs

Hathayogan är den mest kända formen av yoga ur vilken de flesta andra yogaformer härstammar.

 

Genom att träna kroppen vill man i hathayoga nå sinnet och därmed finna inre balans. Mjuka fysiska rörelser kombineras med andningsövningar och meditation för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande.

 

Med Martin lär du dig grundligt och konkret. Du får en bra grundförståelse och grundkänsla för att sedan fortsätta din yogaresa.

 

När du lär dig grunderna har du stor nytta av det i din övriga träning, i din övriga yogapraktik och har större möjlighet att alltid ha en yogapraktik med dig vart du än är.

 

KURSSTART:

Klicka dig vidare

 

Boka kurs

 KURSDEL! YinYoga

Yinyoga är en stillsam och djupgående yogaform där man håller sittande och liggande positioner mellan 2 – 5 minuter. Yinyogan är känd för sina stora hälsofrämjande effekter.

 

Yinyoga fokuserar på områden kring höfter, bäcken och nedre delen av ryggen. Syftet är att komma åt den djupa bindväven, leder och ligament. På så vis öppnas kroppens energikanaler så att kroppen kan läka själv och utvecklas.

 

KURSSTART:

Klicka dig vidare

 

Boka kurs

 


 


FRISKVÅRDSBIDRAG

Vissa företag och organisationer ger sina anställda friskvårdsbidrag. Denna kurs passar utmärkt för att kunna ta del av sitt bidrag.