SKICKA EN BOKNINGSFÖRFRÅGAN - PURESPA
 

1. Välj dag för ditt besök.

 

2) Välj incheckningstid.

 

3) Välj hur du vill sätta extra guldkant på ditt besök:

  • Förboka massage el annan behandling
  • Ansiktsmask
  • Lunch vardagar *
  • Weekendlunch helg *
  • Frukost vardagar *

 

* Restaurangen har varierande öppettider och utbud under hög- och lågsäsong. Hör vad som gäller vid ditt bokningstillfälle. Du får rabattcheck som gäller för juice och mellanmål. Du har dessutom 15 % rabatt på vår frukostbuffé när du väljer att komma en vardagsmorgon.

 

Mat och dryck kan beställas på plats under restaurangens öppettider och betalas i restaurangen.

 

4) Invänta bekräftelse När du skickat en förfrågan återkommer vi med en bekräftelse. Observera att din bokning är klar först när du fått en bokningsbekräftelse.

 

Du kan även ringa på tel 031 600 600.


Namn:
E-post:
Adress:
Mobilnummer:
Antal personer:
Önskat datum:
Önskad ankomsttid:

Söndag - torsdag 499 kr, Fredag 599 kr, Lördag 699 kr

Ev. meddelande:
* Observera att restaurangen har varierande öppettider och utbud under sommaren, juldagar och röda helgdagar. Hör vad som gäller vid ditt bokningstillfälle.
All mat och dryck som köps på plats betalas i restaurangenFör att ta del av Hagabadets tjänster är det en förutsättning att du bokar dig på något sätt.

Information som lämnas via bokning till någon av Hagabadets aktiviteter hanteras av Hagabadet AB i enlighet med gällande personuppgiftslag. Genom att fylla i dina uppgifter i en bokning har vi en relation och du godkänner då att Hagabadet använder dina uppgifter i syfte att marknadsföra sina produkter ett sk samtycke. Samtycke är enkelt att ta bort om du inte längre vill ha information från Hagabadet genom att du enkelt kan avregistera dig från utskick.