Värva dina vänner

– få fina premier

 

GÖR DINA VÄNNER TILL DINA TRÄNINGSKOMPISAR. Svettas, peppa och skratta ihop. Att träna tillsammans med vänner är ett härligt sätt att umgås. Och det gör träningen ännu roligare.

 

I formuläret nedan kan du tipsa om en vän du träna tillsammans med och som skulle uppskatta Hagabadet utbud av spa och träning. Vi kontaktar vännen och ser vilket av våra medlemskap som passar personen bäst.

 

Har din vän redan bestämt sig?

Kom gärna in tillsammans, kan du inte komma ihop med din vän så kan din vän ange ditt namn vid tecknande av medlemskap.

 

När vännen varit medlem i en månad får du en present av oss, så kom ihåg att ange vem du är. En värvning kan efterregistreras 7 dagar efter värvningstillfället.

 Din väns namn:
E-post:
Telefon:
Ditt namn och kontaktuppgifter:

För att ta del av Hagabadets tjänster är det en förutsättning att du bokar dig på något sätt.

Information som lämnas via bokning till någon av Hagabadets aktiviteter hanteras av Hagabadet AB i enlighet med gällande personuppgiftslag. Genom att fylla i dina uppgifter i en bokning har vi en relation och du godkänner då att Hagabadet använder dina uppgifter i syfte att marknadsföra sina produkter ett sk samtycke. Samtycke är enkelt att ta bort om du inte längre vill ha information från Hagabadet genom att du enkelt kan avregistera dig från utskick.

 


 

Du kan även ringa oss på telefon 031-600 683 eller maila till medlem@hagabadet.se.