Prova på BodyCircle eller PureSpinn

Passa på att prova Hagabadets BodyCircle eller PureSpinn, torsdag 25 januari erbjuder vi fria klasser. Passbeskrivningar finner du längre ner på sidan.

 

Föranmälan krävs

Klasserna är gratis men föranmälan krävs för att alla ska få plats. Du anmäler ditt intresse genom formuläret nedan. Din bokning är klar först när du fått bekräftelse från oss.


Namn:
E-post:
Mobilnummer:

Jag vill gå på följande klass:
08.00 Pure Spinn - 45 min
12.00 Body Circle - 45 min
19.00 Pure Spinn - 45 min
20.00 Body Circle - 45 min
Vill prova en annan dag, kontakta mig!

Ev. meddelande:


Just nu är det extra förmånligt att bli medlem hos oss! Se aktuellt erbjudande >>

 

BodyCircle™ är vårt cirkelträningskoncept som vårt utvecklingsteam tagit fram utifrån den senaste hälsoforskningen, för att ge maximal effekt på både hjärnans och kroppens funktioner. På 45 minuter får du en perfekt mix av både styrke- och konditionsträning. BodyCircle™ är utformad och speciellt anpassad för att möta behoven hos dig som vill bromsa både det kognitiva åldrandet och öka din muskelmassa, bli starkare, mer vital, smidigare och helt enkelt må bättre.

 PureSpinn™ är vårt koncept med inomhuscykling. Med inspiration från New Yorks absolut senaste trend med SoulCycle och lång erfarenhet av spinning har vi skapat PureSpinn – inomhuscykling tagen till nästa nivå. Klasserna är endast 45 minuter men är effektiv, fartfylld och skonsam träning för hela kroppen med både konditions- och lättare styrketräning. Senaste forskningen visar att styrkeinslagen gör att effekten av din konditionsträning och därmed din viktminskning ökar kraftigt. Din instruktör hjälper dig att hitta rätt nivå.Tänk på att...

Vi brukar ha välbesökta öppna hus, så några saker att tänka på:

  • Kom i god tid innan klassen. Vi rekommenderar 30 minuter innan din klass börjar.
  • Får du förhinder och inte kan komma, meddela oss så snart som möjligt så kan vi ge platsen till någon annan. Ring: 031-600683 eller mejla: medlem@hagabadet.se
  • Rekommenderad klädsel: Mjuka kläder som du kan röra dig i och en skön sport-bh om du behöver. Du behöver egna inomhusskor för BodyCircle. Vi har låneskor för PureSpinn.
  • Ta med vattenflaska