HAGABADETS REGLER FÖR PASSBOKNING

Passbokning och passbokningsregler

 

Du kan förboka 4 platser upp till 3 dagar i förväg inkl reservplatser. Vid förhinder avbokar du så tidigt som möjligt, dock senast 1 timme innan passet börjar - då hinner någon annan träna i ditt ställe. VIP-medlem får boka upp till 7 dagar i förväg.

 

Bokning:

Observera att du måste hämta din biljett senast 5 minuter innan passet startar. Platser som inte hämtas ut i tid erbjuds till andra som vill delta.

 

Reservplats:

Om ett träningspass är fullbokat finns det en möjlighet för dig som medlem att boka en reservplats. Detta innebär att om någon från ordinarie deltagarlista avbokar sig, kommer den platsen att gå till den som står först på reservlistan. Får du en ordinarie plats på passet så skickas det per automatik ett mail till dig som talar om att du fått plats på träningspasset. Har du inte fått ett mail 1 timme före passets start, kan du chansa på en eventuell drop in plats.

 

OBS! En reservplats innebär inte att du har företräde till drop in platserna, utan där gäller först till kvarn.

 

VIKTIGT! Om du är bokad på en reservplats och vet att du inte kan delta på träningspasset skall reservplatsen avbokas 1 timma innan passets start, detta för att du inte ska hamna på ordinarie deltagarlista. Du kan inte ha en reservplats bokad samma tid som du har en ordinarie plats på en annan klass.

 

DROP IN:

Om ett träningspass skulle vara fullbokat och du vill gå på detta kan du alltid komma och chansa på eventuella Drop in- platser. De biljetter som inte har blivit uthämtade och inte heller avbokade släpps till eventuellt väntande i receptionen 5 minuter innan träningspassets start.

 

För att logga in:

 

- Användarnamn: Din e-postadress

- Lösenord: 6 första siffrorna i personnumret

- Klicka sedan på Boka i vänsterkolumnen för att boka ditt pass. Då får du möjlighet att välja datum. Klicka sedan på Boka vid det pass du vill boka och följ instruktionerna.

 

När du är färdig, kom ihåg att logga ut genom att klicka Logga Ut i vänsterkolumnen.

 

Du är alltid välkommen att kontakta våra medlemsvärdar på telefon 031-600683 eller via följande mailadress: medlem@hagabadet.se