Vi bjuder dig på sommarens träning

 

Med närmare 180 klasser i veckan - vattengympa, yoga, BodyCircle, PureSpinn och gym - har du total frihet att träna när det passar dig. Dessutom ingår bad, spa & relax i alla våra träningskort.

 

Vi bjuder dig på medlemskapet i juni och juli om du blir medlem innan midsommar. Du får dessutom ett startpaket värde 2500 kr, när du tecknar medlemskap hos oss.

 

Hör av dig så hittar vi det medlemskap som passar dig bäst.

 



KONTAKTA OSS!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.


Namn:
Telefon:
E-post:
Jag nås enklast på:TelefonE-post
Främst intresserad av:


*Erbjudandet gäller på Hagabadet i Haga t.o.m. 2017-06-22 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller vid tecknande av medlemskap med 12 obligatoriska månader, dock ej Spa Exklusiv. Den första betalningen görs i slutet av juli och de obligatoriska månaderna gäller från och med augusti 2017. Startavgift tillkommer vid tecknande av medlemskap.



När Hagabadet byggdes för över 100 år sedan var det för att få bort koleran från Göteborg. Och vår målsättning är fortfarande att göra göteborgarna friskare, gladare och nöjdare. Vår vision är att ge våra medlemmar 10 extra år av livskvalitet oavsett ålder.

 

För att lyckas med det måste vi hjälpa till att skapa en hållbar livsstil, där träning, kost och balans är en del av vardagen, inte bara för stunden utan även för åren som kommer.

 




Upplev hela Hagabadet från dag ett

När man börjar träna är man engagerad och motiverad. Men det är lätt att fastna i en rutin och kanske tappa motivationen efter ett tag. Annat börjar komma i vägen för det inbokade träningspasset. Som ny medlem på Hagabadet går du igenom vårt motivationsprogram under dina första 30 dagar hos oss. Genom detta upptäcker du bredden i vårt utbud och hittar lättare de träningsformer som passar dig bäst.

 




Kombinera nytta och njutning

Du får också goda kontakter med vår hälsopedagog och våra tränare som hjälper dig komma igång på ett tryggt, säkert och effektivt sätt. Och det är såklart inte bara nyttan som ska fram, njutningen får också sitt genom spa och god mat under din första tid. På Hagabadet varvar du lätt effektiv träning med avslappning i varma bad, välgörande behandlingar och välsmakande mat och dryck. Det finns många skäl till varför våra ledord är "nytta och njutning".

 




Du står inte ensam

Under hela din tid på Hagabadet finns vi här för dig.

 

 



 

Läs mer om våra medlemskap

 

Våra medlemskap finns även med yogatillägg för dig som vill träna yoga och som vill få tillgång även till vår klubb i Sannegården.

 



Är du redan medlem och undrar över något?

Kontakta Lena Thorbjörnsson på e-post lena.thorbjornsson@hagabadet.se