Massage

Massage är en mycket gammal behandlingsmetod där blod- och lymfcirkulation stimuleras vilket har en utrensande effekt och ger kroppen en välbehövlig avslappning.


 


Klassisk massage 50 min

 

En djupgående klassisk massage av hela kroppen eller en mer ingående behandling av ett specifikt område som du och terapeuten kommer överens om.

 

Tips på 100-min kurer som innehåller klassisk massage: Pure Minerals, Curmans kur, Favoritkur och Topp- & Tåkur.

 


 

Spamassage 50 min / 100 min

 

En mjuk, lugn och rogivande helkroppsmassage med varma väldoftande aromaoljor. Behandlingen avslutas med en skön ansikts- och hårbottenmassage.

 

Tips på 100-min kurer som innehåller spamassage: Ren Njutning, Curmans kur, Renströmska badkuren, Hagakuren och MoorMudkuren.

 


 

Bambumassage 50 min / Bambukur 100 min

 

En terapeutisk och holistisk massageupplevelse. Användandet av bambupinnar ger hälsosam cirkulation, hjälper till med utrensning och är skönt vid spända muskler.

  

I bambukuren (100 min) får du en längre massage och startar kuren med ett muskelavslappnande massagebad.

 


 

Mindfullness-massage 50 min / Minfulness-kur 100 min

 

En avslappnande behandling med ett lugnande fokus som ger en närvarande helhetsupplevelse där resultatet är en total avslappning och en skön genomgång för musklerna. En helkroppsmassage med lugna grepp som ger fokus på här och nu. Med kunniga och erfarna händer ger terapeuten en djupavslappnande, lugn och avstressande massage med en väldoftande ingefärsolja för hela kroppen.

 

I mindfulnesskuren (100 min) får du en längre massage och startar kuren med ett stilla eukalyptusbad.

 


 

Calm Mind 50 min

 

En lugnande och avslappnande massage av hårbotten, ansikte och nacke med massagetekniker som verkar rogivande för både kropp och sinne. Behandlingen avslutas med en klassisk ryggmassage. Passar dig som jobbar framför dator, är stressad och lätt får spänningshuvudvärk.

 NYHET! Koppning

Koppning är en kraftfull behandling som känns rejält men ger ökat välbefinnande efteråt. Behandlingen går på djupet och har positiv påverkan på såväl inre som yttre hälsa.

 

Genom den kraftigt ökade cirkulationen rensas slaggprodukter och överskottsvätska effektivt ut och ökar fettförbränningen. Detta gör huden mjukare och slätare med mindre synliga celluliter. Till de inre positiva effekterna kan räknas ökad rörlighet, mindre stelhet och smärtlindring.

 

Koppning är en traditionell kinesisk metod och är gånger effektivare än vanlig massage. Perfekt som återhämtning efter träning.

 

Själva koppningen är inte ett skönt moment men väldigt effektivt. På Hagabadet kombinerar vi alltid koppning med sköna och lugnande moment i form av massage.

 

 

Denna behandling passar inte dig som äter blodförtunnande, är gravid, lider av åderbrock, är sjuk i cancer, blödarsjuka, psoriasis eller har feber. Lider du av mycket eksem ska du också undvika koppning.

 


 


ÄR DU GRAVID?

Vi rekommenderar dig följande 50 minuters- behandlingar:

 

- Topp & Tå kur

- Pure Mama

- Pure Mama Duo

- Ansiktsbehandling klassisk