Vi arbetar med hudvårdsmärket KERSTIN FLORIAN


 

Ett tillförlitligt, lyxigt hudvårdsmärke

 

Vi har valt att arbeta med Kerstin Florian för att det är ett hudvårdmärke som skapar effektiva, lyxiga ansikts- och kroppsprodukter och behandlingar med fokus på välmående.

 

Vi erbjuder enkla hudvårdsprogram så du varje dag kan ta hand om din hud på bästa sätt. Vi söker efter de mest effektiva ingredienser med högsta kvalité, för att kunna leverera maximala resultat.

 


 

”Yttre skönhet, inre hälsa”

Hud som ser hälsosam ut får man genom att dagligen leva efter fyra viktiga hörnstenar. Vi är specialiserade på att ta hand om ansikte och kropp. Varje hörsten har en positiv påverkan på huden

 

• Näringsrik kost

• Regelbunden motion

• Mental avslappning

• Vård av ansikte och kropp

 Välkommen in i vår SpaShop


Lukta gott, göra gott och smaka gott

 

I vår SpaShop hittar du ett brett utbud av Kerstin Florians effektiva produkter för både ansikte och kropp. Här finns även ett litet och fint utbud av presenter, kropps- och hudvårdsprodukter, perfekta Gå bort-presenter och yogaprylar.

 

Vår restaurang erbjuder fint förpackade hemmagjorda oljor, kryddmix, musli och hembakat bröd.

 

Vi har öppet när Hagabadet har öppet.

 En sund livsstil är grunden till välbefinnande


Yttre och inre hälsa

 

Kerstin Florians filosofi består av välbefinnandets fyra hörnstenar; bra kost, fysisk träning, mental avkoppling och vård av ansikte och kropp.

 

För framställandet av hennes produkter kombinerar hon den främsta teknologin med naturliga ingredienser och samarbetar med utvecklingsteam på laboratorier i Schweiz, Tyskland, Frankrike och USA.

 

Kerstin Florian för spatraditionen framåt och skapar moderna behandlingsformer och produkter som har sin grund i naturens helande krafter och i gamla behandlingstraditioner.