Bad & relax

 

Njuta av vackra bad i en kulturhistoriskt unik badmiljö. På Hagabadet finns fyra vackra bad i jugendmiljö: bassängen Ägget, Philipsons folkbad, Curmans och Romerska avdelningen.

 

 


Ägget - bad i en fantastisk miljö
 

Ägget är vårt största bad och husets vackra centrum. I mitten av poolen finns en djupare del i mosaik, format till ett ägg, därav namnet Ägget. Arkitekturen från 1880-talet ger en extra dimension åt dina simtag. Vattnet är 30 grader. Då och då har vi vattengympa i denna bassäng. Tillgång till detta bad ingår alltid i ditt besök.

 Philipsons folkbad
 

Philipssons folkbad är en värmande och ångande oas. Njut av en aromabastu (60 grader), ett vackert litet bad och upplevelseduschar. Här finns plats att koppla av på varma bänkar och i vår loungemiljö. Bastun håller 60 grader och badet 32 grader. Tillgång till detta bad ingår alltid.

 Curmans varma bad
 

Curmans är ett bad med 34 gradigt vatten för avkopplande varma bad, varm yoga, mjuk vattenträning, rehabilitering, vattengympa för gravida och träning med personlig tränare. Slappna av i en lugnande miljö i sköna fatboys.

 Romerska - en exklusiv badavdelning
 

Romerska är en lugn oas. Förr var Romerska endast reserverad för herrar med klass. Nu för tiden är även damer välkomna.

 

Denna del av Hagabadet klarade sig från den stora branden 1903 som ödelade stora delar av badet. Väggmålningar med färger och mönster har en tydlig inspiration från spanska Al Hambra och klassisk jugend.

 

Här finns vackert bad, stor ångbastu och spalounge.

 

 Bastubad
 

I Philipsons folkbad har du tillgång till en Aromabastu med 60 grader. I varje tvagningsrum finns bastu med 80 grader. En av damernas tvagningsrum med bastu är unisex/gemensam bastu under helgerna.

 


PureSpa på Hagabadet

 

Du vet att du är i en annan värld, så nära, men helt din egen.

 

Redan när du går in genom portarna möts du av den klassiska jugendstil som ger en extra dimension till din spaupplevelse och får vardagen att kännas väldigt avlägsen.

Här sjunker du ner i varma, härliga pooler när det är ruggigt ute. Njuter av upplevelseduschar, bastubad och sköna relaxytor både inom- och utomhus. Unnar dig en massage, provar lugnande yoga, meditation eller kraftfullare BodyCircle. Du kopplar av i din takt.

 

Vårt bad är en oas dit du alltid är välkommen.

 

Läs mer om PureSpa på Hagabadet >>