EN STUNDS AVKOPPLING

Ren göteborgsk njutning sedan 1876

Vi har hjälpt göteborgare att hålla sig friska under många år. Välj dina favoriter och kombinera dem på ditt sätt. Du är välkommen på en heldag eller en kort stund.

 

PureRelax

Vi vet att med rätt förberedelser blir en behandlings så mycket bättre. Därför ingår alltid steg-för-steg-programmet PureRelax i alla behandlingar. Vårt stresshanteringsprogram PureRelax är ett förberedande program på ca 60 min i vårt spa som hjälper dig att varva ner och slappna av. Programmet Pure Relax ingår i priset.

 

Ta vara på din spastund och njut så länge du vill. Både före och efter. Det är du värd.

 

Tips! Vill du ha riktig lugn och ro? Välj att besöka oss dagtid vardag eller söndag sen eftermiddag. Vill du ha energi och en stunds samvaro och tid för samtal och skratt med dina vänner kan du välja att besöka oss en helg.



VÅRA BEHANDLINGAR

 



ERBJUDANDE! Satin Body, 699 kr


Totalt 120 min, med en 50 minuters sommarbehandling

 

Silkeslen fin sommarhud med vår sommarkur Satin Body.

 

Behandlingen börjar med en cirkulationsökande kroppspeeling som tar bort döda hudceller. Efter en dusch får du en skön applicering med Satin Body Lotion som innehåller:

- jojobaolja

- sheasmör

- aloejuice

 

Som avslutning får du välja mellan:

- Ansikts- & hårbottensmassage

- Fotmassage.

 

För att din upplevelse ska bli optimal ingår ett förberedande Steg-för-steg-program på ca 60 min. Vi kallar det Pure Relax Följ vårt program i vårt spa för att varva ner och får ner stresshormonerna i kroppen redan innan behandlingen. Programmet Pure Relax ingår i priset.

 

Sommarkur Satin Body, 50 min

Pris: 699 kr (mån - sön)

Medlemspris: 599 kr (mån - sön)

 

Ordinarie pris är 999 kr. Behandlingen ska bokas och utföras innan 31/8 2017 och kan ej kombineras med andra rabatter.