Vill du göra en bokning? Klicka på knappen jämte eller ring oss på 031-600 601.

 

 Limited Edition - Summer GlowFör att maximalt ta tillvara på ditt summer glow erbjuder vi under några veckor en peelande och återfuktande behandling som mjukar upp muskler och ger huden lyster – och håller dig sommarfräsch långt in på hösten.

 

I behandlingen får du en kroppspeeling med pimpsten och eterisk olja från kamomill som tillsammans tar bort de torra cellerna och gör huden mjuk, återfuktning med varm neroliolja som lättar på spänningar och ger en doft av sommar. Därefter får du en djupgående helkroppsmassage samt ansikte- och hårbottenmassage.

 

I upplevelsen ingår:

- 100 minuters behandling hos din terapeut

- PureRelax, vårt antistress-program 70 min

- Tillgång till bad, bastubad och relax

- Yoga, meditation, träning och gym

 

Limited edition. Utförs mellan 15/8 - 30/9 2018.

 Ren njutning, 100 min

I behandlingen Ren njutning får du en finkornig och effektiv peeling med kamomill. Huden får sedan extra omsorg och återfuktning med en oljemassage med lavendel.

 

Finns i 50 eller 100 min. I den längre ingår en längre massage.

 

I upplevelsen ingår:

- PureRelax, vårt antistress-program 70 min

- Tillgång till bad, bastubad och relax

- Yoga, meditation, träning och gym


Ren njutning 100 min


 

I 100-min behandlingen ingår en längre spamassage.

 NYHET! Bambukur 100 min


Bambukuren inleds med ett muskelavslappnande massage bad. Sedan får du en längre bambumassage, en terapeutisk och holistisk massageupplevelse.

 

Användandet av bambupinnar ger hälsosam cirkulation, hjälper till med utrensning och är skönt vid spända muskler.

 
Curmans kur 50 min

 

Badexperten Carl Curman var med och grundade Hagabadet 1876. Hans behandling består av ett cirkulationsökande och peelande tångbad med handplockad tång från det friska och salta havet utanför Varberg. Tångmassage har en 200-årig tradition och verkar läkande och renande på huden. Därefter en djupgående klassisk massage eller en avkopplande spamassage.

 

– En behandling helt i en badexperts smak!

 Pure Minerals 100 min

 

I 100-min kuren får du en längre massage och startar kuren med en mineralrik saltskrubb som tar bort torra hudceller.

 
Curmans kur 100 min

 

I behandlingen på 100 min ingår en längre massage.

 
Pure Minerals 50 min

 

Boosta kroppen med essentiella mineraler. Mineralerna hjälper till att avgifta kroppen och lindra värkande muskler och leder. En skön kur för dig som är stel och trött i kroppen. Passar även utmärkt efter ett hårt träningspass.

 

Behandlingen inleds med ett muskelavslappnande bad med massagestrålar och Wellness Soak, ett salt med över 60 olika mineraler och spårämnen.

 

Kuren avslutas med en massage med Remineralizing Body Crème och ekologisk solrosolja.

 Topp & Tåkur 50 min

 

Här får du en skön massage av ansikte och hårbotten, dekolletage och nacke. Fötterna får en ljuvlig peeling, inpackning och en omsorgsfull fot- och underbensmassage. Att behandla dessa områden gör dig avslappnad i hela kroppen.

 

Behandlingen på 100 min startar med ett uppfriskande eukalyptusbad med masserande strålar, och avslutas med klassisk ryggmassage.

 Topp & Tåkur 100 min

 

Behandlingen på 100 min startar med ett uppfriskande eukalyptusbad med masserande strålar, och avslutas med klassisk ryggmassage.

 
Moor Mud-inpackning 50 min

 

Den varma mineralrika Moor Mud-leran från Hevitzområdet i Ungern har unika egenskaper som verkar peelande, fuktgivande och muskelavslappnande. Hela kroppen får en stärkande och närande inpackning samtidigt som du får njuta av en ansiktsrengöring, mask och en skön ansikts- och hårbottenmassage.

 Moor Mud-kur 100 min

 

I Moor Mud-kuren på 100 min fortsätter behandlingen med muskelavslappnande mineralbad och en skön avslappningsmassage med Remineralizing Body Crème.

 
Hagakuren 100 min

 

Kuren börjar med en lyxig saltpeeling som tar bort torra hudceller och förbereder huden inför inpackningen. Därefter får du en skön spamassage med mjukgörande crème och aromaolja anpassat efter dina behov. Efter massagen blir du inpackad i värmande täcke och får ansiktsvård med ansiktsrengöring, ansiktsmask samt en skön ansikts- och hårbottenmassage.

 
Detoxkur 100 min

 

En utrensande och närande kur för hela kroppen. Kuren börjar med en uppljusande, mjukgörande peeling med jojobakorn och fruktenzymer. Sedan får du en inpackning med spirulina-alger som är närande, utrensande och ger huden fin lyster.

Medan du ligger inbäddad får du en lugnande liten ansiktsvård. Efter en skön dusch får du ett utrensande bad med jetstrålar. Behandlingen avslutas med en lättare massageapplicering med återfuktande och uppstramande Multivitamin Crème.