SUPERAKTUELLT JUST NU!

Produktansvarig Yoga

 

Vi är i ett expansivt läge och har inrättat en ny tjänst.

 

Är du personlig tränare? Kanske vi passar ihop?

 

Hjärtat i vår träningsavdelning är våra personliga tränare och nu vill vi bli ännu fler.

 

Pilatesinstruktör

 

Scrolla ner och läs mer
 

DU SKALL VARA ÖVER 22, INTE ÄLDRE ÄN 99. DU FÅR GÄRNA VARA MAN ELLER KVINNA ELLER BÅDE OCH.

 

Vi söker människor, unga som äldre med ett genuint intresse för att skapa en WOW-känsla och hjälpa våra gäster att få ett långt gött liv med livskvalitet. Det skall kännas gött i magen hos både gästen och våra medarbetare.

 

Är du bara ute efter ett jobb så skicka inte din ansökan till oss. Skicka den istället till jagvillbarahaettjobb@jagleverettrobotliv.se. Är du däremot ute efter att höja livskvalité, glädje, wow-känsla och förlänga liv?

 

Lockas du av att jobba i enlighet med vår stora donator, Sven Renströms önskan som redan på 1800-talet sa att vi ska jobba för hälsovården, sundheten och snyggheten? Ja, då ska du välja att skicka in din ansökan till oss på Hagabadet istället. Men läs mer först.

 

WOW-FAKTOR – VAD ÄR DET?

Det är bra om du förstår att du kommer till oss på Hagabadet, med våra styrkor och svagheter, och du kommer med dina styrkor till oss och tillsammans får det oss att bli bättre. Ännu bättre är det om du före intervjun förstår att din lön kommer direkt från våra gäster via vårt konto. Fler nöjda återkommande gäster ger fler pengar i din plånbok. Wow skapar energi, wow ger energi, wow är samspel. Wow är att våga göra det oförväntade, wow är att göra de små detaljerna som gör skillnad. En wow-människa är en person som andra gillar att vara tillsammans med. Wow är flow.

 

VI BEHÖVER BLI FLER

Vi söker marknadens bästa säljare av medlemskap till privatpersoner, gästservicekoordinatorer, servitörer, servitriser, kockar, personliga tränare, instruktörer, massageterapeuter, hudterapeuter.

 

Egentligen söker vi vem som helst, oavsett utbildning, som har en positiv grundsyn, en glad uppsyn, en vidvinkelsyn, en omvärldssyn som ser människor som kommer och som går. Som gillar ögon, leenden och gillar att sprida glädje genom ögon, leenden och kroppsspråk.

 

Har du aldrig jobbat i en reception men känner att du är född att ge service? Bra! Jobbar du i en reception där du då och då får höra att du ”är fel” för att du är för glada, för sprallig eller för personlig? Kom till oss istället!

 LÖN OCH SÅN´T

Du kommer inte att få högsta lönen, du kommer att jobba helger, kvällar och andra tider då våra gäster vill komma till oss. Du kommer få jobba med några av Sveriges skönaste människor och Sveriges i särklass härligaste gäster. Vem vet? Det kanske är du som vid varje gästmöte förstår att genom ditt agerande vinner den där resan till USA, Frankrike eller Ystad? Det kanske är du som efter ett par år på Hagabadet tar över hela Hagabadet eller får bästa jobbet i stan efter alla de utbildningar vi har inom försäljning och gästbemötande? Inget är omöjligt! Är du en av dem som tycker sådana här annonser är jobbiga, service i USA är oäkta, och att det känns tungt varje måndag morgon? Då kan du söka jobb hos någon annan, kanske hos någon av våra konkurrenter :-).

 

När du jobbar hos oss får du en rad fördelar. Friskvårdsbidrag? Vad sägs om ett eget gym, sta’ns största träningsutbud och ett par spa? Spamedlemskap ingår såklart i tjänsten. Du får dessutom bland annat rabatter på skönhetsprodukter, personlig träning, mat och möjlighet att göra studiebesök på 38 spahotell runt om i landet. Du hamnar i ett sammanhang med över 200 andra härliga medarbetare, vilket öppnar för karriärsmöjligheter internt, och riktigt bra utbildningar, fester och kick-offer. Hagabadet har kollektivavtal, vilket innebär tjänstepension och andra avtalsmässiga delar.

 

 

Puss och kram till dig som tar steget in i en ny värld.

 

Välkommen till vår wow-värld på Hagabadet och Sannegården SPA & Yogastudio.

 

// Pelle Johansson, Vd Hagabadet AB
 AKTUELLA TJÄNSTER

 PRODUKTANSVARIG PUREYOGA

Vi är i ett mycket expansivt läge och börjar nu arbetet med att etablera ytterligare en spa- och yogaklubb i centrala Göteborg i premiumsegmentet.

 

Vi söker därför en person till en nyinrättad tjänst. Produktansvarig yoga med ansvar för kvalitet och utveckling av vårt yogakoncept på tre klubbar i Göteborg.

 

Du skall ha ett brett nätverk bland yogalärare, både i Göteborg, Sverige och gärna utomlands. Du har självklart praktiserat yoga i många år och har såväl en gedigen utbildning som erfarenhet. Det är en fördel om du även har annan utbildning och erfarenhet t ex inom ledarskap, affärsutveckling, marknadsföring.

 

Dina viktigaste egenskaper är att du har erfarenhet av att bygga och utveckla team. Att du har erfarenhet av att leda projekt och leda människor dvs inte leda deltagare i yogaklassen utan leda medarbetare i en organisation.

 

Du ska koordinera och administrera vårt utbud inom yoga dvs schema, yogalärare, rekrytering av nya lärare, workshops, kurser etc samt starta upp en ny yogastudio med spa. Du kommer att jobba tätt ihop med Produktansvarig gruppträning, Träningschef och marknadschef och följa Hagabadets intentioner för alla våra tre klubbar.

 

Du är anställd hos oss och den koordinerande delen är på ca 25 %. Tjänsten och uppdraget utvecklas tillsammans med oss. Du har självklart egna yogalektioner, privatlektioner, kurser m m på våra tre klubbar. I den kombinationen bör vi kunna erbjuda dig en 75 – 100 % tjänst.

 

Skicka en beskrivning av vem du är, vad du kan, vad du kan göra för oss och vad vi kan göra tillsammans. Några referenser är också bra.

 

Ansökan skickas till Ingrid Kylén ingrid.kylen@hagabadet.se senast den 10/3

 PERSONLIG TRÄNARE MED GRYM ENERGI

Hjärtat i vår träningsavdelning är våra personliga tränare och nu vill vi bli ännu fler.

Brinner du för att hjälpa andra att må bra och vara sitt bästa jag? Ser du ditt arbete som ett hantverk och skräddsyr varje klients träningsupplägg efter just dennes individuella behov?

 

 

Vi söker dig som är:

- utbildad PT

- inspirerande och peppande

- utbildande och coachande

- och inte minst, en härlig och skön person med en grym energi

 

Krav

- Bör kunna arbeta minst 22 timmar i veckan.

Som personlig tränare på Hagabadet behöver du vara duktig på och intresserad av kost - och kostupplägg och även arbeta holistiskt. Har du ytterligare någon utbildning inom relaterade områden ser vi det som ett plus.

 

Du väljer själv om du vill vara anställd eller timanställd. Anställning omgående el efter överenskommelse.

 

Maila din ansökan till ingrid.kylen@hagabadet.se

 


 


INSTRUKTÖR GRUPPTRÄNING

Vi söker Göteborgs härligaste och mest inspirerande gruppträningsinstruktörer!

 

Är du en erfaren instruktör som älskar att förmedla energi, lust och sprider skratt omkring dig samtidigt som du har en gedigen kunskap och kompetens som du på ett naturligt sätt omsätter till verklighet i en träningsstudio. Är du den som ska leda pass hos oss?

 

Just nu letar vi särskilt efter instruktörer i pilates, vattenträning, vattenträning för gravida, MRL, intervall och styrkeklasser till Hagabadet i City och till Sannegården Spa & Yogastudio. Vi tar även emot ansökningar om du är duktig ledare på spinningcykeln, Zumba, BodyCircle (en typ av cirkelträning med maskiner).

 

Skicka din ansökan till Lina Elgbratt.

 


 


BLI EN I STÄDGÄNGET

Vi behöver dig som gillar att städa och hålla ordning

 

Vi söker dig med städerfarenhet, helst från hotell då vår städmiljö liknar hotellets förutom att du inte behöver bädda sängar. Vi har många besökare och stora ytor och små skrymslen. Vi är ett gammal hus med mycket charm.

 

Här städar vi duschar, omklädningsrum, badområden, trappor, lounger/soffmiljöer, träningssalar och receptioner. Du puffar kuddar, lägger iordning mattor, putsar speglar, vattnar växter och tänder ljus. Du behöver ha öga för det lilla extra och gilla att lämna rummet när det ser mysigt ut - inte bara när rutinlistan är avprickad. Efter 5 sekunders överblick ska du se om du är klar eller inte. Känsla, värme och leende ögon vill vi ha. Du är en i husets team som är en viktig pusselbit för att våra gäster ska bli nöjda och återkomma igen och igen.

 

Städning ingår även på vår nya studio i Sannegården.

 

Är du rätt person?

Har du den erfarenhet vi vill ha? Känner du för att jobba hos oss? Har du starka ben?

Du får gärna vara intresserad av hälsa och träna några gånger i veckan med du behöver inte vara superatleten och hälsonörd. Vår ambition är att förbättra vårt miljöarbete och är det något självklart för dig så är det såklart bra men inte nödvändigt. Det viktiga är att du är nyfiken och vill lära och göra.

 

Vi vill inte att du röker - OM du röker får du vara något alldeles alldeles extra för att vi ska ta dig. Och då kan du räkna med att vi kommer jobba ihjäl oss för att du ska bli rökfri. (Bara så att du vet:-))

 

Arbetstider är varierande både tidig morgon, dagtid, sen kväll och ibland natt.

 

Skicka din ansökan med foto och personligt brev till Elin Åderman elin.aderman@hagabadet.se

 DU MED MAGISKA HÄNDER

Till Hagabadet i city och till Sannegården Spa & Yogastudio söker vi massörer och hudterapeuter.

 

Som hudterapeut ska du ha Cidesco-diplomering och SHR-godkänd examen. Kunskap om Kerstin Florian-produkter är meriterande.

 

Som massör ska du vara diplomerad och certifierad enligt branschrådet.

 

Maila din ansökan till ulrika.assarsson@hagabadet.se och carin.wulff@hagabadet.se.

 ÄR DU TOPPSÄLJARE?

Som säljare på Hagabadet är din främsta uppgift att medverka till att vi får fler medlemmar. Men det är lika viktigt att du får våra befintliga medlemmar att trivas så att de stannar kvar hos oss under en längre period.

 

Tjänsten vi söker är på heltid, med tillträde inom kort. Tjänsten omfattar arbete även på kvällar och helger.

 

Tjänsten innebär.

- att aktivt söka nya medlemmar

- bokning per telefon och att hålla möten

- att arbeta mot privata kunder och företag

- att informera nya medlemmar om vår verksamhet samt teckna och uppdatera medlemsavtal.

 

Vi söker dig som:

-är positiv, utåtriktad och gillar utmaningar

-är säljande och mycket resultatorienterad och kan arbeta individuellt såväl som i team

-tycker om när tempot är högt, är driven och kreativ samt genuint intresserad av att få andra människor att må bra

- är målmedveten och älskar att sälja och nå mål!

- är verbal, utåtriktad och genuint intresserad av andra människor

 

Tidigare säljerfarenhet är meriterande men inget krav.

 

Vi ser gärna att du är +22 år och att du älskar service, tycker om att ha kontakt med människor med olika bakgrund och att du har en livsstil där träning är en självklar del.

 

Är det du?

Mejla linda.lundin@hagabadet.se

 SERVISPERSONAL MED STARKA BEN

Till våra Pure Bistro & Wine-restauranger i Haga och Sannegården söker vi fler kollegor till sta'ns roligaste jobb.

 

Hos oss står du på scen varje dag. Du ska leverera den absolut bästa servicen och känslan varje dag. Med glädje, ett välkomnande sätt och glittriga ögon.

 

Är detta du?

Du har ett starkt intresse för människor, att ge service, ge upplevelse och ser inget konstigt i att sälja det också. Du är självklar och säker, både i personligt gästmöte och i telefonen. Du är självständig, initiativrik och har en energi som smittar av sig på din omgivning! Du har datorvana.

 

Du uppskattar att jobba mot uppsatta mål, har ett strukturerat arbetssätt och du förmedlar glädje. Du ser och ger, du är stresstålig, ser möjligheter och älskar att sälja och att ge service.

 

Om du sedan som person gillar hälsa och kombinationen mat och hälsa, är lite miljömedveten och tränar några gånger i veckan så är du klockren.

 

Vi vill inte att du röker - OM du röker får du vara något alldeles alldeles extra för att vi ska ta dig. Och då kan du räkna med att vi kommer jobba ihjäl oss för att du ska bli rökfri. (Bara så att du vet:-))

 

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal, såväl i svenska som i engelska.

 

Erfarenheter

Du har flera års erfarenhet från restaurangbranschen och servis. Du är van att ge god och personlig och varm service. Du har arbetat i restaurang med servering och bar. Bra om du fixat enklare tillredning såsom smoothies och råsaft. Det är en fördel om du är kunnig inom hälsomat då vi utökar och förstärker vårt koncept med mer grönt, mer eko, hälsojuicer och smoothies. Vi är ett unikt ställe med skön livsstil som riktmärke.

 

Arbetstid:

Dagtid, kvällstid och helger enligt gällande öppettider.

Tillträde och introduktion enligt överenskommelse

 

Skicka din ansökan med foto och personligt brev till Pelle Johansson mejladress: pelle.johansson@hagabadet.se

 
Syns inte ditt nästa jobb här?

Vi söker alltid efter bra människor så sök även om exakt din tjänst inte ligger med bland lediga tjänster.

 

För att hålla lite ordning bland ansökningar så vill vi ha bild, personligt brev och ett kort cv. Vill du skicka en film, bildspel eller annat som gör att du märks så gör det. Förutsättningslösa möten hinner vi inte med.

 

Söker du bananer i restaurangen – skicka din ansökan till pelle.johansson@hagabadet.se

 

Vill du gå bananas i reception kontaktar du maria.bengtsson@hagabadet.se

 

Bananas behövs även på träningsavdelningen och på spa. Är du rätt person skickar du till ingrid.kylen@hagabadet.se

 

Är du PT och vill jobba med oss skickar du till marina.girone@hagabadet.se

 

Går du bananas i gruppträningssalen skickar du till lina.elgbratt@hagabadet.se

 

Vill du vara säljare, medlemsrådgivare skickar du till pelle.johansson@hagabadet.se