Källan till ett långt gott liv

”För snyggheten, sundheten och hälsovården”. Så löd mottot då Hagabadet grundades 1876. Över 145 år senare är syftet fortfarande detsamma, om än i form av en modern hälso-oas som sätter livskvalitet i fokus.

Upptäck Hagabadet

Tre livsstilsoaser i Göteborg

Ta en paus från vardagen och besök Hagabadets oaser. Varje oas är en unik upplevelse. Det gemensamma är strävan efter ett långt och gott liv med livskvalitet.

Våra erbjudanden

Påskkampanj

Påskkampanj: Få schampo och balsam på köpet när du fyller påskägget i god tid med presentkort på bl.a. spa och massage. Erbjudandet gäller från 1400kr och t.o.m. 24e mars. Köp…

Gäller t.o.m 2024-03-24

Kostnadsfritt medlemskap till midsommar

Ta del av vårt exklusiva medlemserbjudande – träna fritt fram till midsommar och njut av våren kostnadsfritt på Hagabadet.

Gäller t.o.m 2024-03-22

Vår-boost!

Ta hand om din kropp och ge den en rejäl boost med fukt och näring! Perfekt behandling efter vintern för att få bort vintertrött hud!

Gäller t.o.m 2024-03-31
Se fler erbjudanden Till erbjudanden
Presentkort

Skäm bort dina nära och kära

Friskvård

Nyttja ditt friskvårdsbidrag

Medlemskap

Ett medlemskap för alla sinnen

Behandling på Hagabadet

Unna dig massage

Välj från vårt omfattande behandlingsutbud och upptäck en värld av välbefinnande. Oavsett om du behöver lindra stress, smärta eller återhämta dig, har vi massage skräddarsydda för varje ändamål.

  • Spa & relax ingår
  • Alltid rabatt som medlem
Se hela massageutbudet

Nyfiken på medlemskap?

Har du funderat på hur det skulle vara att ha ett medlemskap på Hagabadet? Nu behöver du inte längre fundera. Oavsett vad för träningsform du är intresserad av vi vill bjuda in dig på ett fantastiskt prova-på-tillfälle där du kommer att få chansen att insupa den magiska atmosfären i vår fantastiska oas.

Förfrågan provträning
Träning på Hagabadet

Nyhet! VitalityLab

Välkomman att upptäcka fler metoder för ett mer vitalt liv. Prova kryo, rödljus och fler innovativa metoder för en balanserad livsstil

  • Spa & relax ingår
  • Alltid rabatt som medlem
Se alla metoder

Aktuellt

/
Inspiration, Okategoriserad

Det röda ljusets effekt på rosacea

Huden känns bra i flera dagar efter en rödljusbehandling. För bästa effekt på det allmänna måendet och energinivåerna bör behandlingar med Rött ljus tas i en sammanhängande kur.

/
Inspiration

”Det sa klick vid första rollerbehandlingen”

Hur tar du hand om ditt lymfsystem? Det är inte bara en kroppsfunktion utan även en avgörande del av vårt immunförsvar. För att fungera optimalt kräver det omsorg och uppmärksamhet….

/
Inspiration

Lyckoruskänslan hänger i hela dagen

En positiv effekt av behandling med kryoterapi är att kroppen ökar produktionen av ”glad-hormonerna” serotonin, dopamin och nor-adrenalin. Andra effekter är minskad inflammation, smärtlindring och minskad stress.  

Läs fler artiklar Till aktuellt

Få vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev så godkänner du vår Integritetspolicy.