DU SKALL VARA ÖVER 22, INTE ÄLDRE ÄN 99. DU FÅR GÄRNA VARA MAN ELLER KVINNA ELLER BÅDE OCH.

 

Vi söker människor, unga som äldre med ett genuint intresse för att skapa en WOW-känsla och hjälpa våra gäster att få ett långt gött liv med livskvalitet. Det skall kännas gött i magen hos både gästen och våra medarbetare.

 

Är du bara ute efter ett jobb så skicka inte din ansökan till oss. Skicka den istället till jagvillbarahaettjobb@jagleverettrobotliv.se. Är du däremot ute efter att höja livskvalité, glädje, wow-känsla och förlänga liv?

 

Lockas du av att jobba i enlighet med vår stora donator, Sven Renströms önskan som redan på 1800-talet sa att vi ska jobba för hälsovården, sundheten och snyggheten? Ja, då ska du välja att skicka in din ansökan till oss på Hagabadet istället. Men läs mer först.

 

WOW-FAKTOR – VAD ÄR DET?

Det är bra om du förstår att du kommer till oss på Hagabadet, med våra styrkor och svagheter, och du kommer med dina styrkor till oss och tillsammans får det oss att bli bättre. Ännu bättre är det om du före intervjun förstår att din lön kommer direkt från våra gäster via vårt konto. Fler nöjda återkommande gäster ger fler pengar i din plånbok. Wow skapar energi, wow ger energi, wow är samspel. Wow är att våga göra det oförväntade, wow är att göra de små detaljerna som gör skillnad. En wow-människa är en person som andra gillar att vara tillsammans med. Wow är flow.

 

VI BEHÖVER BLI FLER

Se nedan vad som är aktuellt just nu.

 

Egentligen söker vi vem som helst, oavsett utbildning, som har en positiv grundsyn, en glad uppsyn, en vidvinkelsyn, en omvärldssyn som ser människor som kommer och som går. Som gillar ögon, leenden och gillar att sprida glädje genom ögon, leenden och kroppsspråk.

 

Har du aldrig jobbat i en reception men känner att du är född att ge service? Bra! Jobbar du i en reception där du då och då får höra att du ”är fel” för att du är för glada, för sprallig eller för personlig? Kom till oss istället!

 LÖN OCH SÅN´T

Du kommer inte att få högsta lönen, du kommer att jobba helger, kvällar och andra tider då våra gäster vill komma till oss. Du kommer få jobba med några av Sveriges skönaste människor och Sveriges i särklass härligaste gäster. Vem vet? Det kanske är du som vid varje gästmöte förstår att genom ditt agerande vinner den där resan till USA, Frankrike eller Ystad? Det kanske är du som efter ett par år på Hagabadet tar över hela Hagabadet eller får bästa jobbet i stan efter alla de utbildningar vi har inom försäljning och gästbemötande? Inget är omöjligt! Är du en av dem som tycker sådana här annonser är jobbiga, service i USA är oäkta, och att det känns tungt varje måndag morgon? Då kan du söka jobb hos någon annan, kanske hos någon av våra konkurrenter :-).

 

När du jobbar hos oss får du en rad fördelar. Friskvårdsbidrag? Vad sägs om ett eget gym, sta’ns största träningsutbud och ett par spa? Spamedlemskap ingår såklart i tjänsten. Du får dessutom bland annat rabatter på skönhetsprodukter, personlig träning, mat och möjlighet att göra studiebesök på 38 spahotell runt om i landet. Du hamnar i ett sammanhang med över 200 andra härliga medarbetare, vilket öppnar för karriärsmöjligheter internt, och riktigt bra utbildningar, fester och kick-offer. Hagabadet har kollektivavtal, vilket innebär tjänstepension och andra avtalsmässiga delar.

 

 

Puss och kram till dig som tar steget in i en ny värld.

 

Välkommen till vår wow-värld på Hagabadet.

 

// Pelle Johansson, Vd Hagabadet AB
 AKTUELLA TJÄNSTER

 PERSONLIG TRÄNARE MED GRYM ENERGI

Hjärtat i vår träningsavdelning är våra personliga tränare och nu vill vi bli ännu fler.

Brinner du för att hjälpa andra att må bra och vara sitt bästa jag? Ser du ditt arbete som ett hantverk och skräddsyr varje klients träningsupplägg efter just dennes individuella behov?

 

Vi söker dig som är:

- utbildad PT och/eller sjukgymnast

- inspirerande och peppande

- utbildande och coachande

- och inte minst, en härlig och skön person med en grym energi

 

Krav

Som personlig tränare på Hagabadet behöver du vara duktig på och intresserad av kost - och kostupplägg och även arbeta holistiskt. Har du ytterligare någon utbildning inom relaterade områden ser vi det som ett plus.

 

Du väljer själv om du vill vara anställd eller timanställd. Anställning omgående el efter överenskommelse.

 

Maila din ansökan till jobbahososs@hagabadet.se

 


 


INSTRUKTÖR GRUPPTRÄNING

Vi söker Göteborgs härligaste och mest inspirerande gruppträningsinstruktörer!

 

Är du en erfaren instruktör som älskar att förmedla energi, lust och sprider skratt omkring dig samtidigt som du har en gedigen kunskap och kompetens som du på ett naturligt sätt omsätter till verklighet i en träningsstudio. Är du den som ska leda pass hos oss?

 

Just nu letar vi särskilt efter instruktörer i:

- vattenträning

- styrkepass/muskelpass, intervall mm

- pilates

- vattenträning för gravida

- BodyCircle/Cirkelpass

- dans, tex zumba

 

Vi har behov på båda våra klubbar. Vi tar även emot ansökningar om du är duktig ledare på spinningcykeln.

 

Skicka din ansökan till jobbahososs@hagabadet.se.

 


 


DU MED MAGISKA HÄNDER

Vi söker massörer och hudterapeuter

 

Vi söker fler massörer till vår behandlingsavdelning. Har du magi i dina händerna? Gillar du att ingå i en arbetsgrupp? Gillar du att hjälpa och guida gäster till ett friskare och helare liv? Gillar du försäljning? Gillar du att vara en del i en större helhet? Har du relevant utbildning och erfarenhet? Viss datavana är bra då vi använder bokningssystem, mejl, sociala medier i vår kommunikation både internt och externt. Då kanske du passar ihop med oss.

 

Arbetsuppgifter:

- Ta hand om gäster på behandlingsavdelningen

- Se till att vår avdelning ser bra ut

- Sälja produkter till din gäst

- Guida dina gäster till en skön upplevelse och se till att de vill besöka oss igen.

- Vara en del av vårt team på avdelningen

- Vara en del av team Hagabadet

- Då och då delta i event och arrangemang

 

Arbetstid.

Dagtid, kvällstid, vardagar och helger då våra gäster vill ha behandling.

 

Vi söker till både Hagabadet i Haga, Älvstranden och Drottningtorget.

 

Som hudterapeut ska du ha Cidesco-diplomering och SHR-godkänd examen. Kunskap om Kerstin Florian-produkter är meriterande.

 

Som massör ska du vara diplomerad och certifierad enligt branschrådet.

 

Vi söker först och främst dig som har lite erfarenhet.

 

Vi har kollektivavtal och våra lönenivåer ligger på den övre skalan för massörer som jobbat ett tag. Vi erbjuder bra och attraktiva förmåner för dig och den du bor ihop med.

 

Maila din ansökan jobbahososs@hagabadet.seÄR DU TOPPSÄLJARE?

Som säljare på Hagabadet är din främsta uppgift att medverka till att vi får fler medlemmar. Men det är lika viktigt att du får våra befintliga medlemmar att trivas så att de stannar kvar hos oss under en längre period.

 

Tjänsten vi söker är på heltid, med tillträde inom kort. Tjänsten omfattar arbete även på kvällar och helger.

 

Tjänsten innebär.

- att aktivt söka nya medlemmar

- bokning per telefon och att hålla möten

- att arbeta mot privata kunder och företag

- att informera nya medlemmar om vår verksamhet samt teckna och uppdatera medlemsavtal.

 

Vi söker dig som:

-är positiv, utåtriktad och gillar utmaningar

-är säljande och mycket resultatorienterad och kan arbeta individuellt såväl som i team

-tycker om när tempot är högt, är driven och kreativ samt genuint intresserad av att få andra människor att må bra

- är målmedveten och älskar att sälja och nå mål!

- är verbal, utåtriktad och genuint intresserad av andra människor

 

Tidigare säljerfarenhet är meriterande men inget krav.

 

Vi ser gärna att du är +22 år och att du älskar service, tycker om att ha kontakt med människor med olika bakgrund och att du har en livsstil där träning är en självklar del.

 

Är det du?

Mejla jobbahososs@hagabadet.se