SUPERAKTUELLT JUST NU!

Ansvarig frukostvärdinna

 

Vill du ansvara för vår frukost och vårt morgoncafé. Vi söker ansvarig frukostvärdinna med mysfaktor.

 

Vi söker en passionerad operatör som vill driva eget i vår restaurangmiljö

Vi söker en eller flera drivna personer som vill lyfta en matverksamhet i våra lokaler

 

Vi söker en supersäljare med skön stil

 

Vill du jobba ihop med platschefen och se till att vår nya spa- och yogastudio gör succé?

 

Scrolla ner och läs mer

 
 

DU SKALL VARA ÖVER 22, INTE ÄLDRE ÄN 99. DU FÅR GÄRNA VARA MAN ELLER KVINNA ELLER BÅDE OCH.

 

Vi söker människor, unga som äldre med ett genuint intresse för att skapa en WOW-känsla och hjälpa våra gäster att få ett långt gött liv med livskvalitet. Det skall kännas gött i magen hos både gästen och våra medarbetare.

 

Är du bara ute efter ett jobb så skicka inte din ansökan till oss. Skicka den istället till jagvillbarahaettjobb@jagleverettrobotliv.se. Är du däremot ute efter att höja livskvalité, glädje, wow-känsla och förlänga liv?

 

Lockas du av att jobba i enlighet med vår stora donator, Sven Renströms önskan som redan på 1800-talet sa att vi ska jobba för hälsovården, sundheten och snyggheten? Ja, då ska du välja att skicka in din ansökan till oss på Hagabadet istället. Men läs mer först.

 

WOW-FAKTOR – VAD ÄR DET?

Det är bra om du förstår att du kommer till oss på Hagabadet, med våra styrkor och svagheter, och du kommer med dina styrkor till oss och tillsammans får det oss att bli bättre. Ännu bättre är det om du före intervjun förstår att din lön kommer direkt från våra gäster via vårt konto. Fler nöjda återkommande gäster ger fler pengar i din plånbok. Wow skapar energi, wow ger energi, wow är samspel. Wow är att våga göra det oförväntade, wow är att göra de små detaljerna som gör skillnad. En wow-människa är en person som andra gillar att vara tillsammans med. Wow är flow.

 

VI BEHÖVER BLI FLER

Se nedan vad som är aktuellt just nu.

 

Egentligen söker vi vem som helst, oavsett utbildning, som har en positiv grundsyn, en glad uppsyn, en vidvinkelsyn, en omvärldssyn som ser människor som kommer och som går. Som gillar ögon, leenden och gillar att sprida glädje genom ögon, leenden och kroppsspråk.

 

Har du aldrig jobbat i en reception men känner att du är född att ge service? Bra! Jobbar du i en reception där du då och då får höra att du ”är fel” för att du är för glada, för sprallig eller för personlig? Kom till oss istället!

 LÖN OCH SÅN´T

Du kommer inte att få högsta lönen, du kommer att jobba helger, kvällar och andra tider då våra gäster vill komma till oss. Du kommer få jobba med några av Sveriges skönaste människor och Sveriges i särklass härligaste gäster. Vem vet? Det kanske är du som vid varje gästmöte förstår att genom ditt agerande vinner den där resan till USA, Frankrike eller Ystad? Det kanske är du som efter ett par år på Hagabadet tar över hela Hagabadet eller får bästa jobbet i stan efter alla de utbildningar vi har inom försäljning och gästbemötande? Inget är omöjligt! Är du en av dem som tycker sådana här annonser är jobbiga, service i USA är oäkta, och att det känns tungt varje måndag morgon? Då kan du söka jobb hos någon annan, kanske hos någon av våra konkurrenter :-).

 

När du jobbar hos oss får du en rad fördelar. Friskvårdsbidrag? Vad sägs om ett eget gym, sta’ns största träningsutbud och ett par spa? Spamedlemskap ingår såklart i tjänsten. Du får dessutom bland annat rabatter på skönhetsprodukter, personlig träning, mat och möjlighet att göra studiebesök på 38 spahotell runt om i landet. Du hamnar i ett sammanhang med över 200 andra härliga medarbetare, vilket öppnar för karriärsmöjligheter internt, och riktigt bra utbildningar, fester och kick-offer. Hagabadet har kollektivavtal, vilket innebär tjänstepension och andra avtalsmässiga delar.

 

 

Puss och kram till dig som tar steget in i en ny värld.

 

Välkommen till vår wow-värld på Hagabadet och Sannegården SPA & Yogastudio.

 

// Pelle Johansson, Vd Hagabadet AB
 AKTUELLA TJÄNSTER

 ANSVARIG FRUKOSTVÄRDINNA MED EFFEKTIV MYSFAKTOR

 

Vi söker dig som har en unik förmåga att skapa värme, mysig känsla och en välkomnande atmosfär och samtidigt ansvara för att våra VIP-gäster och övriga gäster får sin frukost.

 

Du blir ansvarig för vår frukost och morgoncafé i vår spalounge

 

Tjänsten/uppdraget är 75 – 100 % beroende på vilket upplägg som passar oss båda bäst. Arbetstiden är vardagar från kl 06.00.

 

Vi ser det som självklart att du är ansvarstagande, erfaren, energirik, strukturerad, öppen, lösningsorienterad och såklart punktlig eftersom det kommer vara du som öppnar frukosten.

 

Vi ser gärna en något äldre sökande. Erfarenhet från liknande uppdrag är ett måste t ex hotellfrukost med ansvar, café/salladsbar-verksamhet med ansvar.

 

Du röker inte, du har koll på och känner igen nyttig mat, du rör på dig då och då – du gillar helt enkelt en positiv och hälsosam livsstil men du behöver inte och är ingen superhälsofreak.

 

Lön enligt kollektivavtal. Du ingår i ett team som ska se till att våra gäster möts av värme och ett gemytligt välkomnade. Du jobbar i ett företag med energi, fart och ambitioner att utvecklas ännu mer. Vi har ett brett utbud av förmåner.

 

Vi vill att du börjar ditt uppdrag någon gång i slutet av augusti. Sista ansökan är 21/7.

 

Mejla din ansökan med bild, personligt brev och cv/beskrivning på vad du gjort tidigare till pelle.johansson@hagabadet.se

 DRIVA EN SKÖN MATVERKSAMHET I VÅRA LOKALER

Vi söker en driven entreprenör som vill driva en skön matverksamhet i våra lokaler

 

Är du intresserad av att ta driva en verksamheten i våra fina mat-lokaler på Hagabadet i Haga?

 

Vi letar efter en samarbetspartner som kan lyfta vår mat-verksamhet i egen regi. Vi behöver ett koncept som är samstämmigt med vårt.

 

På Hagabadet har vi 3500 medlemmar och ett stort antal spabesökare. Ett krav är att servera frukost alla vardagar. Våra medlemmar är vana vid och det finns utvecklings potential i mellanmål, sallader etc med hälsofokus för att ta med eller att äta på plats.

 

Därutöver är det fritt val att komma med förslag på koncept.

 

Det är låga investeringskostnader och en sjuste månadsavgift. Övertag efter överenskommelse under hösten 2017.

 

Kontakta vd Pelle Johansson via mejl för mer info och mer underlag. mejla pelle.johansson@hagabadet.se

 


 


SÄLJARE TILL NY SPAOAS

Vi öppnar nytt skönt yoga- och spahäng på Radisson Blu hotel vid Drottningtorget och vi behöver en superskön säljare.

 

SÄLJARE

Som säljare på Hagabadets nya spa- och yogastudio är du en av nyckelspelarna för att vi ska lyckas. Vi ska göra avtryck redan innan vi öppnat, vi ska ha medlemmar redan innan vi öppnat och vi ska vara ett fantastiskt team redan innan vi öppnat.

 

När vi öppnar vår klubb vid årsskiftet 17/18 ska vi skapa wow från start. Både för medlemmar, hotellgäster och gäster som besöker oss över dagen.

 

Tjänsten innebär:

– att aktivt söka nya medlemmar

– bokning per telefon och att hålla möten

– att arbeta mot privata kunder och företag

– att informera nya medlemmar om vår verksamhet samt

– att efter klubben öppnat också få befintliga medlemmar att trivas så att de stannar kvar hos oss länge

 

Vi söker dig som:

– är positiv, utåtriktad och gillar utmaningar

– är driven, kreativ och resultatorienterad

– är genuint intresserad av att hjälpa fler människor till att må bra

– är målmedveten och älskar att sälja och nå mål!

Initialt arbetar du i säljteamet om 5 personer på Hagabadet i Haga. Sedan blir du placerad i vår spa- och yogastudio på hotel Radisson Blu.

 

Du jobbar tätt ihop med platschef.

 

Vi tror att du har/är:

Vi tror det är bra om du är minst 25 år, gärna mer. Vi tror att det är bra om du har erfarenhet från tidigare arbeten eller uppdrag där du sålt in en idé, en tjänst eller upplevelse.

 

Vi tror det är bra om du vet vad service är, hur service levereras och hur olika service och upplevelse kan vara. Vi vill att du kan svenska i både tal och skrift samt engelska så att det låter avslappnat och känns tryggt. 

 

Du håller dig i form på ett lagom sätt – du behöver varken sprungit marathon eller gjort klassikern. Men du fattar hur ett hälso- och livsstilsperspektiv hänger ihop. Är du rökare går du fetbort …

 

Vi önskar att du kan starta ditt arbete augusti 2017.

 

Hagabadet har kollektivavtal, vilket innebär tjänstepension och andra avtalsmässiga delar.

 

Att starta en ny klubb är ett tufft jobb så räkna med lite av både blod, svett och tårar, Skratt, nervositet, ilska och lättnad. Stress, nyfikenhet och mycket blandade arbetsuppgifter.

 

Skicka din ansökan med bild, personligt brev och CV till pelle.johansson@hagabadet.se senast den 31/5.

 PERSONLIG TRÄNARE MED GRYM ENERGI

Hjärtat i vår träningsavdelning är våra personliga tränare och nu vill vi bli ännu fler.

Brinner du för att hjälpa andra att må bra och vara sitt bästa jag? Ser du ditt arbete som ett hantverk och skräddsyr varje klients träningsupplägg efter just dennes individuella behov?

 

 

Vi söker dig som är:

- utbildad PT och/eller sjukgymnast

- inspirerande och peppande

- utbildande och coachande

- och inte minst, en härlig och skön person med en grym energi

 

Krav

- Bör kunna arbeta minst 22 timmar i veckan.

Som personlig tränare på Hagabadet behöver du vara duktig på och intresserad av kost - och kostupplägg och även arbeta holistiskt. Har du ytterligare någon utbildning inom relaterade områden ser vi det som ett plus.

 

Du väljer själv om du vill vara anställd eller timanställd. Anställning omgående el efter överenskommelse.

 

Maila din ansökan till ingrid.kylen@hagabadet.se

 


 


INSTRUKTÖR GRUPPTRÄNING

Vi söker Göteborgs härligaste och mest inspirerande gruppträningsinstruktörer!

 

Är du en erfaren instruktör som älskar att förmedla energi, lust och sprider skratt omkring dig samtidigt som du har en gedigen kunskap och kompetens som du på ett naturligt sätt omsätter till verklighet i en träningsstudio. Är du den som ska leda pass hos oss?

 

Just nu letar vi särskilt efter instruktörer i:

- pilates

- vattenträning

- vattenträning för gravida

- styrkepass t ex MRL, Intervall, BodyCircle/Cirkelpass

 

Vi har behov på båda våra klubbar. Vi tar även emot ansökningar om du är duktig ledare på spinningcykeln, Zumba.

 

Skicka din ansökan till Lina Elgbratt.

 


 


DU MED MAGISKA HÄNDER

Vi söker massörer och hudterapeuter

 

Vi söker fler massörer till vår behandlingsavdelning. Har du magi i dina händerna? Gillar du att ingå i en arbetsgrupp? Gillar du att hjälpa och guida gäster till ett friskare och helare liv? Gillar du försäljning? Gillar du att vara en del i en större helhet? Har du relevant utbildning och erfarenhet? Viss datavana är bra då vi använder bokningssystem, mejl, sociala medier i vår kommunikation både internt och externt. Då kanske du passar ihop med oss.

 

Arbetsuppgifter:

- Ta hand om gäster på behandlingsavdelningen

- Se till att vår avdelning ser bra ut

- Sälja produkter till din gäst

- Guida dina gäster till en skön upplevelse och se till att de vill besöka oss igen.

- Vara en del av vårt team på avdelningen

- Vara en del av team Hagabadet

- Då och då delta i event och arrangemang

 

Arbetstid.

Dagtid, kvällstid, vardagar och helger då våra gäster vill ha behandling.

 

Vi söker till både Hagabadet i Haga och till vår studio i Sannegården.

 

Som hudterapeut ska du ha Cidesco-diplomering och SHR-godkänd examen. Kunskap om Kerstin Florian-produkter är meriterande.

 

Som massör ska du vara diplomerad och certifierad enligt branschrådet.

 

Vi söker först och främst dig som har lite erfarenhet.

 

Vi har kollektivavtal och våra lönenivåer ligger på den övre skalan för massörer som jobbat ett tag. Vi erbjuder bra och attraktiva förmåner för dig och den du bor ihop med.

 

Maila din ansökan till Ulrika som är teamledare spa i Haga ulrika.assarsson@hagabadet.se eller till platschef Jessica i Sannegården jessica.larning@hagabadet.se.

 BLI EN I STÄDGÄNGET

Vi behöver dig som gillar att städa och hålla ordning

 

Vi söker dig med städerfarenhet, helst från hotell då vår städmiljö liknar hotellets förutom att du inte behöver bädda sängar. Vi har många besökare och stora ytor och små skrymslen. Vi är ett gammal hus med mycket charm.

 

Här städar vi duschar, omklädningsrum, badområden, trappor, lounger/soffmiljöer, träningssalar och receptioner. Du puffar kuddar, lägger iordning mattor, putsar speglar, vattnar växter och tänder ljus. Du behöver ha öga för det lilla extra och gilla att lämna rummet när det ser mysigt ut - inte bara när rutinlistan är avprickad. Efter 5 sekunders överblick ska du se om du är klar eller inte. Känsla, värme och leende ögon vill vi ha. Du är en i husets team som är en viktig pusselbit för att våra gäster ska bli nöjda och återkomma igen och igen.

 

Städning ingår även på vår nya studio i Sannegården.

 

Är du rätt person?

Har du den erfarenhet vi vill ha? Känner du för att jobba hos oss? Har du starka ben?

Du får gärna vara intresserad av hälsa och träna några gånger i veckan med du behöver inte vara superatleten och hälsonörd. Vår ambition är att förbättra vårt miljöarbete och är det något självklart för dig så är det såklart bra men inte nödvändigt. Det viktiga är att du är nyfiken och vill lära och göra.

 

Vi vill inte att du röker - OM du röker får du vara något alldeles alldeles extra för att vi ska ta dig. Och då kan du räkna med att vi kommer jobba ihjäl oss för att du ska bli rökfri. (Bara så att du vet:-))

 

Arbetstider är varierande både tidig morgon, dagtid, sen kväll och ibland natt.

 

Skicka din ansökan med foto och personligt brev till Elin Åderman elin.aderman@hagabadet.se

 ÄR DU TOPPSÄLJARE?

Som säljare på Hagabadet är din främsta uppgift att medverka till att vi får fler medlemmar. Men det är lika viktigt att du får våra befintliga medlemmar att trivas så att de stannar kvar hos oss under en längre period.

 

Tjänsten vi söker är på heltid, med tillträde inom kort. Tjänsten omfattar arbete även på kvällar och helger.

 

Tjänsten innebär.

- att aktivt söka nya medlemmar

- bokning per telefon och att hålla möten

- att arbeta mot privata kunder och företag

- att informera nya medlemmar om vår verksamhet samt teckna och uppdatera medlemsavtal.

 

Vi söker dig som:

-är positiv, utåtriktad och gillar utmaningar

-är säljande och mycket resultatorienterad och kan arbeta individuellt såväl som i team

-tycker om när tempot är högt, är driven och kreativ samt genuint intresserad av att få andra människor att må bra

- är målmedveten och älskar att sälja och nå mål!

- är verbal, utåtriktad och genuint intresserad av andra människor

 

Tidigare säljerfarenhet är meriterande men inget krav.

 

Vi ser gärna att du är +22 år och att du älskar service, tycker om att ha kontakt med människor med olika bakgrund och att du har en livsstil där träning är en självklar del.

 

Är det du?

Mejla linda.lundin@hagabadet.se

 SERVISPERSONAL MED STARKA BEN

Till våra Pure Bistro & Wine-restauranger i Haga och Sannegården söker vi fler kollegor till sta'ns roligaste jobb.

 

Hos oss står du på scen varje dag. Du ska leverera den absolut bästa servicen och känslan varje dag. Med glädje, ett välkomnande sätt och glittriga ögon.

 

Är detta du?

Du har ett starkt intresse för människor, att ge service, ge upplevelse och ser inget konstigt i att sälja det också. Du är självklar och säker, både i personligt gästmöte och i telefonen. Du är självständig, initiativrik och har en energi som smittar av sig på din omgivning! Du har datorvana.

 

Du uppskattar att jobba mot uppsatta mål, har ett strukturerat arbetssätt och du förmedlar glädje. Du ser och ger, du är stresstålig, ser möjligheter och älskar att sälja och att ge service.

 

Om du sedan som person gillar hälsa och kombinationen mat och hälsa, är lite miljömedveten och tränar några gånger i veckan så är du klockren.

 

Vi vill inte att du röker - OM du röker får du vara något alldeles alldeles extra för att vi ska ta dig. Och då kan du räkna med att vi kommer jobba ihjäl oss för att du ska bli rökfri. (Bara så att du vet:-))

 

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal, såväl i svenska som i engelska.

 

Erfarenheter

Du har flera års erfarenhet från restaurangbranschen och servis. Du är van att ge god och personlig och varm service. Du har arbetat i restaurang med servering och bar. Bra om du fixat enklare tillredning såsom smoothies och råsaft. Det är en fördel om du är kunnig inom hälsomat då vi utökar och förstärker vårt koncept med mer grönt, mer eko, hälsojuicer och smoothies. Vi är ett unikt ställe med skön livsstil som riktmärke.

 

Arbetstid:

Dagtid, kvällstid och helger enligt gällande öppettider.

Tillträde och introduktion enligt överenskommelse

 

Skicka din ansökan med foto och personligt brev till Pelle Johansson mejladress: pelle.johansson@hagabadet.se

 
Syns inte ditt nästa jobb här?

Vi söker alltid efter bra människor så sök även om exakt din tjänst inte ligger med bland lediga tjänster.

 

För att hålla lite ordning bland ansökningar så vill vi ha bild, personligt brev och ett kort cv. Vill du skicka en film, bildspel eller annat som gör att du märks så gör det. Förutsättningslösa möten hinner vi inte med.

 

Söker du bananer i restaurangen – skicka din ansökan till pelle.johansson@hagabadet.se

 

Vill du gå bananas i reception kontaktar du maria.bengtsson@hagabadet.se

 

Bananas behövs även på träningsavdelningen och på spa. Är du rätt person skickar du till ingrid.kylen@hagabadet.se

 

Är du PT och vill jobba med oss skickar du till marina.girone@hagabadet.se

 

Går du bananas i gruppträningssalen skickar du till lina.elgbratt@hagabadet.se

 

Vill du vara säljare, medlemsrådgivare skickar du till pelle.johansson@hagabadet.se